Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napfiu72 kérdése:
Megkeresett nemrég két baratnőm (nem ismerik egymást), hogy szeretnének tőlem gyereket, de nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindkettőnek van párja, de az egyik férjének nem lehet gyereke, így gondolták hátha én... A másiknak lehet, de tőlem szeretne egy harmadikat. Szívesen megtenném de nem tudom jó ötlet így, hogy ismerem őket?2016. nov. 27. 09:20
1/17 anonim válasza:
Ha akarsz ketfele gyerektartast fizetni :D
2/17 anonim válasza:
Nehogy gyerek születése után, gyerektartás követelnek tőled majd. :D
Ha mégis akarod. Valamilyen szerződést csinálj velük: Úgy csinálsz neki gyereket, cserében ne kérjen gyerektartást ne kérjen egyéb dolgot(pl:vegyél gyereknek cipőt).
4/17 anonim válasza:
Akinek férje van, annak miért is ne, főleg, ha közös az elgondolásuk. Az apa a férj lesz - de biztos, hogy dugásra gondoltak?
5/17 anonim válasza:
Szerintem igen, ahol nem lehet gyerek ott biztos megbeszélték.A másik esetben is harmadik gyereknek, hasonlóban volt is részem.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem akr egyik sem gyerektartást ez tuti biztos.
2016. nov. 27. 10:55
8/17 anonim válasza:
Siman dugni nem eleg? Muszaj a gyerek?
9/17 anonim válasza:
Azzal egyetértek, hogy ahol a férjnek nem lehet gyereke, ott valószínűleg tisztább a dolog, mindenki megbeszélte. És én sem hiszem, hogy ebben az esetben a gyerek természetes módon fog foganni.
Azt viszont gondold át, hogy te hogy viselnéd, hogy van egy gyereked, akit nem te nevelsz, nem téged hív apának, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!