Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeresett nemrég két baratnőm (nem ismerik egymást), hogy szeretnének tőlem gyereket, de nem tudom mit tegyek?
Nem kamu nagyon is igaz!
Épp az a problémám hogy mindketten környékbeliek.
Neked ebben mi volna a jó?
Mert jó sok problémát okozhat, az fix.
Arany drága bogaram! Mutass nekem egy férfit/férjet, aki önként és dalolva magára vállalja egy idegen pasi porontyának a felnevelését. Belegondoltál? Közel 20-25 évig (manapság már több, mert senki sem akar leválni a szülőkről), arra keressen, hogy hogy egy másik férfi génjei jussanak tovább? A földkerekség minden állata arra törekszik, hogy az ő és csakis az ő génkészlete öröklődjön. Ennek érdekéében a legkülönbözőbb trükkök jöttek létre, a kölyökgyilkosságig bezárólag. Gondolod, az ember különb? Az egész párkeresés, a szerelem, a házasság, Evolúció bácsi minden mesterkedése mind mind csak arra szolgál, hogy az utódok biztonságban felnőjenek. De nem a szomszéd fiúé, nem a sarki fűszeresé, és nem a tiéd, hanem a pár férfitagjáé.
Szóval találj ki valami hihetőbb mesét.
Szerintem a házasoknak vállald. :)
N
Vállald be! Pont azért, hogy a te génjeid öröklődjenek. És ha nagyon ügyesen csinálod, még anyagilag is jól járhatsz, persze rá is fizethetsz. Csak te tudod, mennyire ismered ezeket a nőket és mennyire bízol bennük.
A környékbeli mit jelent? Én értem, mi a gond ezzel. Mert egy 300 fős faluban azért fel fog tűnni, hogy rád hasonlítanak a kölykök, és az a későbbiekben kellemetlen lehet neked is és a pároknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!