Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan életkor, mikor a férfiak már inkább úgy keresnek párt, hogy a jövőre terveznének vele és nem csak kalandot, komolytalan dolgot szeretnének?
Arra azért figyelni kell a 30 körülieknél, hogy milyen indíttatásból akar komolyat azért, hogy később ne legyenek meglepetések. Nagy különbség van aközött, amikor:
1. a szülei tolják a kis tapasztalatlan óriásbébit egy házasságba, sőt a szülők udvarolnak a naív lánynak, a fiúgyermekük helyett,
2. saját lelki meggyőződésből, tehát lelki érettségből és akár magányérzet miatt, amely azzal is jár, hogy valószínűleg egy ideje már albérletlen lakik, így független döntései vannak a magánéletét illetően.
20 éves kor felett ez már nem kor kérdése.
Van, aki 60 évesen még a fiatal pipiket kergeti, hátha sikerül elkapnia egy menetre, és van, aki 20 évesen minden barátnőjében élete párját keresi.
Ehhez nincs köze az életkornak.
Saját példám:
Már 18 éves koromtól egészen a legutolsó kapcsolatom végéig komoly kapcsolatban gondolkodtam, és azzal a lánnyal terveztem a jövőmet, akivel épp együtt voltam.
De már kiégtem ebben, hogy én komolyan gondolkoztam és cselekedem, a csajok meg nem. Illetve ők csak szavakban voltak komolyak, tettekben nagyon nem.
Úgyhogy mostmár egyáltalán nem tervezek komolyan. Sőt, sehogysem tervezek semmiféle párkapcsolatot. Egyetlen dolog érdekel már csak, amit a nőktől kaphatok, a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!