Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért tolják olyan szinten túl ezt a "minden nő anyagias" dumát hogy?
Hogy az is anyagias már, hogyha a lánynak jól esne, ha meghívnák egy kávéra első randin
Az meg aztán a golddiggerség felső határa, ha a nő szeretne anyagi biztonságot, amíg várja a közös gyermeküket, vagy otthon van a kisbabával, miközben próbálja helyrehozni a terhességről megviselt testét.
A férfiak egy utolsó csóró gyufaárus lánnyal is dugnának, ha szép. A nőknek fontos az egzisztencia, mert csak olyan férfival szeretnének közös gyereket vállalni, ahol a gyerekeiknek nem kell nélkülözni.
És ezt megállapítást úgy mondom, hogy nem nézem le egyik nemet sem. Különbözőek vagyunk.
Szerintem igenis fontos dolgok az anyagiak, én jelen helyzetben nem is vállalnék be egy tartós kapcsolatot, míg nem rendezem a soraimat....
azonban...
Ha a nőnek fontosabbak az anyagiak, mint a hozzá való pár választása, akkor ne jöjjön ide rinyálni, hogy kevés az értékes együtt töltött idő, mert a pasija csak wowozik, bár milyen tök jó hogy jól keres.
Ez persze csak egy példa, tarthat a pasi szeretőt is, vagy verheti is, mind itt köt ki a panaszirodában. ;)
Érdekes, én meg dolgozó nő vagyok és minden ismerősöm dolgozó nő. És csak szülés után maradtam itthon. És alig vártam, hogy visszamehessek dolgozni.
Ezek ostoba általánosítások, olyan emberekkel nemtől függetlenül nem ismerkedek, akiknek az életstílusát elítélem.
#8 Értelmes embereket gyűjtök magam köré. Sokat elmond a nőkről, hogy még az értelmesebbek is ilyenek.
#9 Az említett ismerőseim is dolgoznak, legalábbis a többségük, csak nem elég intelligensek ahhoz, hogy olyan munkájuk legyen, amiből meg tudnak élni.
A két válasz ellentmondásosnak tűnhet, ezért hozzáteszem: még a nők értelmesebb részében is alig akad olyan, aki tényleg intelligensnek nevezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!