Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a férfiak miatt van ennyi beképzelt, egoista, anyagias nő?
Férfiként kérdezem ezt mielőtt azt hinnétek, hogy egy nő írta ezt. Megmondom őszintén én kerülöm az olyan nőket, akik többször elvárják, hogy hívjam el őket ide-oda, azokat is akik első randin nem ajánlják fel, hogy fizetik részüket. Akik nem érdeklődnek felőlem, alig beszélnek, ha esetleg beszélnek akkor bár ne tennék, velük abbahagyom a beszélgetést és tudnám még sorolni.
Úgy vettem észre, mintha sok férfinak nem lenne igénye egy normális nőre ezért van az, hogy mindenkit leszólítanak, neten majdnem mindenkire ráírnak csak azért, mert jó a feneke és formás melle van. De komolyan ez elég? Nekem is vannak igényeim a külsőt illetően, sőt én már visszautasítottam azért egy nőt, mert külsőre nem jött be, de nekem csak a külső édes kevés és nem ugornék rá egyből. Nem is beszélve arról, hogy a szar személyiség a szemembe megcsúfítja a szép külsőt.
Na most, ha a férfiak nem csak a tökük után mennének, hanem az eszük után is, és nem lenne igény az ilyen semmitmondó, buta, anyagias nőkre akkor szerintetek kevesebben lennének? Mert úgy látom, ha kevesebb lenne rájuk a kereslet változtatnának magukon és az egojukból is leadnának.
ez kétélű dolog szerintem.
van aki alapból ilyen, iylen környezetben nőtt fel, elvárja hogy a férfi legyen férfi, udvarias, ő fizet első rendin, stb stb, elhívja ide oda...régimódi felfogás úgymond, vagy szokás...nem is tudom, de tény hogy sok nő ezt várja el, és imponál is nekik.
Az viszont sztem badarság amit csinálsz, hogy kifizetteted vele az első randi felét..miért is?! főleg ha te hívtad el...
most belehalsz abba az 500 ft ba amit megiszik?
esetleg ha eljutotok a 2-3 randiig és ő felajánlja hogy fizet, akkor elfogadod de ennyi.
legalábbis engem így neveltek, hogy ha én hívom el, az a minimum, hogy fizetek.
ha közös az ötlet, vagy ő hív el stb, akkor felezhetünk.
de megjegyzem én nagyon ritkán fogadom el hogy a nő fizessen. Még akkor sem ha nem jön be, meg nem lesz folytatása.
a pszichológusom mondása:
felszínes ember, csakis felszínest fog bevonzani, és felszínes kapcsolatot fog teremteni.
Szerintem nincsen annyi beképzelt, anyagias nő, mint ahigy az itteni férfiak látják.
22/L
#7 Ki beszélt itt elhívásról? Én általában arra megyek, hogy közösen találkozzunk valahol és majd, ha van kedvünk beüljünk valahova. Ezt a maradi felfogást már el kéne felejteni, egyenjogúság van, mind a férfinek mind a nőnek lehet egzisztenciája éljünk is ebbe a szellemiségbe. Ez nem a garasodoskodásról szól csak a józan észről.
Egy barátom is azon panaszkodott nekem, hogy sokan azt kérdezik tőle mikor hívja el nyaralni a barátnőjét. Minek kell elhívni? Ezt közösen kéne megszervezni. 21. század van éljünk úgy, ahogy a korhoz illik.
Te komolyan elfogadnal penzt a notol?
Nem mondom ha egyutt eltek neha elhatja a kajajat NEHA,de hogy kifizettetned vele,luzerseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!