Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy Mérleg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy Mérleg a csillagjegyem, és mégis elég ingerült vagyok, egoista, és sokszor beképzelt is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Azért van ez így mert elhiszed ezeket a horoszkópos hülyeségeket!
2009. okt. 28. 21:32
 2/11 A kérdező kommentje:
IGazábol nem :) Csak mindenki mondja,hogy a Mérlegek tipikus megfontolt,családszerető stbstb.. embererek,és fura vagyok ezekhez viszonyítva :)
2009. okt. 28. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Azért mert te te vagy és nem egy mérleg.
2009. okt. 28. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha mindenki csillagjegynek megfelelő lenne,csupán annyi tipusu ember lenne ahány csillagjegy van.Azért ez nem gy van.Mert az is számít melyik évben melyik hónap napjának az órájában születtél.
2009. okt. 28. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:

A horoszkóp így működik: leírnak a csillagjegyedhez egy csomó jellemvonást, és remélik, hogy betalálnak néhányat, amik Rád jellemzőek. Vagy amiket bemesélsz magadnak. Vagy amiket szeretnél, ha Rád jellemzőek lennének. Ha ezek megvannak, már könnyebben "felfedezed" magadban a többit is.

Mivel ez a lakosság nagy részének beválik, a maradék, mint pl. Te, akire abszolúte nem jellemző a részedre kijelölt humbug-egységcsomag, kognitív disszonanciában szenvedsz, azaz ellentmondás merül fel az érzékeiddel tapasztalt valóság és a társaid érzékelése között, és jó szociális birkához illően a társaid ítéletében bízol a sajátodé helyett.

Emiatt nem jutsz el arra a természetes következtetésre, hogy az egész egy nagy humbug, ami már ezer évvel azelőtt is tudománytalan mitológiai maszlagra alapult, hogy Galilei, Kopernikusz, Kepler & Co. gatyába rázták a csillagos eget. Ehelyett inkább idegenektől kérdezgetsz az interneten, hogy miért nem működik.

Aztán persze előbb-utóbb előkerülnek a horoszkópbirkák, akik elmagyarázzák, hogy ez azért van, mert rossz horoszkópot használtál, mert van kínai horoszkóp meg görög horoszkóp meg akármif*szom. Persze több horoszkóp = több az esélye, hogy valamelyik betalál.

Aztán meg vannak az elitista horoszkópbirkák, akik szerint a fentiek csak ilyen kommersz gagyihoroszkópok, és az az igazi, amit egy képzett asztrológussal, személyesen csináltatsz. A képzett asztrológus jó emberismerő, a megjelenésedből, beszédedből, néhány megjegyzésből felállít egy egész jó jellemrajzot, ad néhány általános jó tanácsot, és azzal a kellemes érzéssel távozol tőle, hogy kaptál valamit a pénzedért. Kaptál hát: immár te is elitista horoszkópbirka vagy.

Bocsi, kicsit elkalandoztam :)

2009. okt. 28. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
mikor születtél?
2009. okt. 28. 22:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam fent,egyáltalán nem hiszek a horoszkópos cuccokban :D Csak mindenkitöl ezt hallom,hogy huu nem illik rád a mérleg,stbstb,és hátha itt tud valaki valami értelmes választ adni :D Amugy egyetértek veled amit leírtál,szerintem is nagy hülyeség az egész :D
2009. okt. 28. 22:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Amugy 1989.10.07
2009. okt. 28. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
akkor nem jött be amit mondani akartam xd azt akartam hogyha ilyen 1-2 napon múlik hogy nem szűz vagy skorpió vagy akkor lehet az jellemzőbb xd de próbálkoztam^^
2009. okt. 28. 22:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen,pont a közepefele :D
2009. okt. 28. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!