Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a férfiak miatt van ennyi beképzelt, egoista, anyagias nő?
Férfiként kérdezem ezt mielőtt azt hinnétek, hogy egy nő írta ezt. Megmondom őszintén én kerülöm az olyan nőket, akik többször elvárják, hogy hívjam el őket ide-oda, azokat is akik első randin nem ajánlják fel, hogy fizetik részüket. Akik nem érdeklődnek felőlem, alig beszélnek, ha esetleg beszélnek akkor bár ne tennék, velük abbahagyom a beszélgetést és tudnám még sorolni.
Úgy vettem észre, mintha sok férfinak nem lenne igénye egy normális nőre ezért van az, hogy mindenkit leszólítanak, neten majdnem mindenkire ráírnak csak azért, mert jó a feneke és formás melle van. De komolyan ez elég? Nekem is vannak igényeim a külsőt illetően, sőt én már visszautasítottam azért egy nőt, mert külsőre nem jött be, de nekem csak a külső édes kevés és nem ugornék rá egyből. Nem is beszélve arról, hogy a szar személyiség a szemembe megcsúfítja a szép külsőt.
Na most, ha a férfiak nem csak a tökük után mennének, hanem az eszük után is, és nem lenne igény az ilyen semmitmondó, buta, anyagias nőkre akkor szerintetek kevesebben lennének? Mert úgy látom, ha kevesebb lenne rájuk a kereslet változtatnának magukon és az egojukból is leadnának.
Egyetértek a leírtakkal, ilyen a férfiak többsége.
Viszont ez nincs hatással szerintem a nők viselkedésére.
Én személy szerint szívesen fizetek az első randin de akár a másodikon is.
Ki ilyen ki olyan,ezen nem tudsz változtatni egyébként.
F35
A nagy részével egyetértek. A férfiak nagy része kb. minden megtesz azért, hogy topmodell kinézetű barátnője legyen, a többi az ismerkedés elején le van sz...va. Lehet akármilyen anyagias, flegma, bunkó, rosszindulatú, az nem baj, amíg feszes a popó, feszes a cici, lapos a has, dús a haj, a szempilla, hibátlan a bőr, vastag az ajak, meg az a típusú a nő, akivel lehet villogni a többi pasi előtt... így gyakran még a szép, de átlagos, "szürke" lányok is kiesnek, mert az nem vesz fel olyan minit, amiből a fél segge kilóg... ha nem a közönséges fajta, akkor is olyasmit vesz fel, amiben azért domborul, aminek "kell".
Az ilyen nők meg alapvetően közönségesek meg felszínesek, de ha ennyi rajongást kapnak, még durvábban beképzeltek és anyagiasak lesznek, mert megtanulják, hogy egy csábos mosolyukra 6 férfi ajánlja fel, hogy kifizeti a piáját.
Ha a pasas mindig kifejezetten pénzéhes nőket fog ki (és itt most előhoznám azt is, amivel én sem értek egyet: az, hogy a nő elfogadja, vagy urambocsá szeretné, hogy az első randin kifizessenek neki egy fagyit, az nem pénzéhesség... egy átlag kapcsolatban, ha a pasas nem csonthülye, egy nő veszíthet többet, ha rosszul választ... nem a pasi esik teherbe, nem a pasikat szoktál egy dugás erejéig kihasználni stb... így kedves gesztus, hogy legalább azt megmutatja, hogy lovagias), akkor bizony azon kellene változtatnia, kire ugrik rá, kire hajt. Látok sok pasit, aki nyíg, aztán amikor látom, kikre hajt... rámondja egy kikent-kifent plázacicára, hogy átlagoska meg takaros, visszafogott csak mert nincs kint a melle, de full ki van vakolva az arca meg láthatóan az egész szerelése több, mint másnak a kéthavi fizuja, és mellé még flegmán is néz. Aki meg tényleg visszafogott, átlagos, arra meg azt mondja, hogy tapétavirág meg ronda.
Hozzá meg még tippek:
ha a lány 2-3. randin sem ajánlja fel, hogy fizet, nem hív meg téged, akkor valszeg vmennyire anyagias. Első randira ne Lexuskulcsot pörgetve menj meg számold a lét... biztos könnyű így nőt fogni, de hát olyat is fogsz akkor. Ha lehet, ne a legdrágább kocsiddal menj oda, és ne a legpuccosabb helyre szervezd meg a randit. Szervezz ingyenes programokat is, a reakciókból sokat tanulni. És ha ennyire zavar az anyagiasság, csak azért ne maradj vele, hogy "De hát olllllyan jó a segge".
Amíg kereslet lesz ezekre a nőkre, addig kínálat is lesz az ilyen nőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!