Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszem azt észre, hogy sokszor néz az előadásokon, ha nagyon nem vagyok a sráccal egy "szinten"?
Tudom, ez a szintes dolog sokak szerint hülyeség, de azért vannak egyértelmű különbségek :) Én duci vagyok, csendes, introvertált, ő meg tipikusan az a helyes srác, aki nem az ecsetfejű tucat, hanem tényleg férfias.
Vagy azért néz, mert ennyire borzalmas látvány vagyok?
Ízlések vannak, ami szubjektív, nem pedig szintek.
Én jóképű, sportos, intelligens (és legfőképp szerény :D) férfi vagyok, mégsem tetszenek sem a fitness, sem a kicsi vékony cuki törékeny lányok, hanem a magas, telt alkatú nők, akikre általában azt mondják, hogy nagydarab. Nem a külsőmhöz passzoló (??), a média vagy mások véleménye szerinti ideálhoz, hanem ami nekem tetszik.
Van egy rakás férfi akinek a duci lányok tetszenek, és köztük is szép számmal akad helyes, férfuas srác.
Igen, valószínűleg tetszel neki, azért néz.
Lehet,hogy pont azért jössz be Neki mert olyan vagy, amilyen.
Nem vagy kezdeményező, ismerkedő, tehát hiába javasolnám,hogy ugraszd ki a nyulat a bokorból és mivel egy előadásra jártok bármilyen kérdéssel odamehetnél Hozzá.
Pl. elkéred a jegyzeteit mert hiányoztál, vagy megkérdezed,hogy Ő érti-e az aktuális előadás témáját mert Tőled kissé távol áll...
Vedd a bátorságot, és tedd meg az első lépést!
Attól, hogy valaki díjnyertes szakács, még szeretheti a nagyi rántott húsát.
Szerintem bejössz neki. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!