Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért veszem azt észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszem azt észre, hogy sokszor néz az előadásokon, ha nagyon nem vagyok a sráccal egy "szinten"?

Figyelt kérdés

Tudom, ez a szintes dolog sokak szerint hülyeség, de azért vannak egyértelmű különbségek :) Én duci vagyok, csendes, introvertált, ő meg tipikusan az a helyes srác, aki nem az ecsetfejű tucat, hanem tényleg férfias.

Vagy azért néz, mert ennyire borzalmas látvány vagyok?

2017. okt. 2. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem erdekli az embert azt nem nezi. Vagy meg akar ismerni vagy dugni.
2017. okt. 2. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Willendorfi Vénuszt nézd meg
2017. okt. 2. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Ízlések vannak, ami szubjektív, nem pedig szintek.

Én jóképű, sportos, intelligens (és legfőképp szerény :D) férfi vagyok, mégsem tetszenek sem a fitness, sem a kicsi vékony cuki törékeny lányok, hanem a magas, telt alkatú nők, akikre általában azt mondják, hogy nagydarab. Nem a külsőmhöz passzoló (??), a média vagy mások véleménye szerinti ideálhoz, hanem ami nekem tetszik.

Van egy rakás férfi akinek a duci lányok tetszenek, és köztük is szép számmal akad helyes, férfuas srác.

Igen, valószínűleg tetszel neki, azért néz.

2017. okt. 2. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokszor van, hogy elbambulok, és bámulok valakit, de ez nem jelent semmit.
2017. okt. 2. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy pont azért jössz be Neki mert olyan vagy, amilyen.

Nem vagy kezdeményező, ismerkedő, tehát hiába javasolnám,hogy ugraszd ki a nyulat a bokorból és mivel egy előadásra jártok bármilyen kérdéssel odamehetnél Hozzá.

Pl. elkéred a jegyzeteit mert hiányoztál, vagy megkérdezed,hogy Ő érti-e az aktuális előadás témáját mert Tőled kissé távol áll...

Vedd a bátorságot, és tedd meg az első lépést!

2017. okt. 2. 18:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszaitokat :)
2017. okt. 2. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínű bejössz neki. :)
2017. okt. 2. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki díjnyertes szakács, még szeretheti a nagyi rántott húsát.

Szerintem bejössz neki. :)

22/N

2017. okt. 2. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!