Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: Mikor csináltok ilyet, hogy sokszor/sűrűn pillantotok valakire egy kis társaságban beszéd közben? (Lent kifejtve pontosan)
Van egy 3-4 fős társaság.
Alapvetően a mellettem lévőnek beszélt, én pedig amellett voltam. Észrevettem, hogy elég sűrűn pillant rám közben, értsd ilyen pár másodpercenként rám pillantott közben 1-2 másodpercekre, majd vissza.
Ez nekem azért volt fura, mert ezek a sűrű, 1-2 mp-s pillantásokkal nem tartotta velem a szemkonktaktust, mert ahhoz ez az idő ugye túl rövid.
( Én is figyeltem rá, mert észrevettem, hogy kettőnkhöz próbál beszélni, legalábbis, hogy rám is néz. Így figyeltem rá mit is mond, de nem nézett tovább a szemembe akkor sem, amikor én is figyeltem. :D)
Ha én - vagy általában az emberek- ha több embernek beszélnek, akkor hol az egyikre, hol a másikra néznek. De ezek szó szerint inkább sűrű pillantások voltak, 1-1 másodpercig kb. Én ilyenkor beszélek A-hoz, majd kis idő után B-vel is felveszem a szemkontaktust.
ÉS tényleg azt hittem, hogy nem akar kihagyni a beszédből úgymond, ezért pillant ide, és ezért is kezdtem el figyelni mit is mond, de utána sem tartottak ezek a pillantások tovább, szóval nem tartotta jobban a
szemkontaktust.
Nem merte volna tartani velem a szemkontaktust?
Beszélgettünk azért az idő alatt, szóval ez fura lenne.
Vagy simán a reakciómat nézhette?
Van aki szokott ilyet csinálni? Ezt esetleg akkor csinálják ha tetszik valaki, vagy van aki ilyen szimplán nem tud több emberre nézni vagy nem tudom, akármi? :D
Okééé, ezért is kérdezem, hogy ilyet mikor/miért csinál valaki?
Minden viselkedésnek van oka, a testbeszédben is.
Én 2 lehetőségre tudtam gondolni:
-tetszel neki, és így "meg tud lesni", és/vagy a reakciódat figyeli
- nem mer az emberek szemébe nézni
Utóbbi kilőve, mert nem az a túl félénk fajta.
Egyéb ötlet?
Én az okra vagyok kíváncsi.
Nem, inkább szép szemei voltak. :D
Lényegében csak annyi,hogy beszélgetés közben sűrűn oda-oda pillantott a rám, de csak rövid pillanatokra, ami furán hatott. Ennyi.
Csak kíváncsi volnék,hogy ezt akkor csinálják, ha tetszik valaki, vagy ez általános "azért rád is figyelek" jelzés lenne pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!