Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaajjj....jaaajjjj......
De rég hallottam erről már....azt hittem, hogy kihalt ez a dolog.
Régebben aktív voltam itt, olyan 6-7 éve lehet több. Még annak idején e-mailen lehetett privát üzenetet írni.
Volt egy srác.....feltett valami kérdést, én meg ráírtam. Váltottunk pár e-mailt, kiderült, hogy megvett/kiolvasott/megtanult mindent amit erről a dologról lehet. Próbáltam ösztönözni, hogy hagyja, inkább adja saját magát stb stb szokásos.
Aztán most pár hónapja a facebook ismerősnek ajanlotta....nézem, nézem....hát ez ő.
Ráírok....szeva emlékszel rám annak idején stb. Emlékezett. Na, és sikerült szerezni lányt? Taglalta 20 oldalba kb, hogy nem. De nem adja fel ezt a pua dolgot.
6-7 éve csinálja olvassa tanulja.....és semmi......
RSD Tyler meg a VIPUAclubbot nézzétek õk hitelesek meg John Cooper Social Heartistry.
VIPPUAclub ingyenes és hiteles sràc indította egy fillérbe se kerül a sràc USA-ban full miller is mert ezek az elvek nem csak csajozàsba jók hanem az életben is,ennyi.
Nanana 25-ös.
Nekem a legtöbb testépítõ edzõtàrsam igen csak sokra vitte,BMW-k,Mercik,luxus kecó ott van azért a szexy csajról nem is beszélve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!