Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a PUA. HU ról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a PUA. HU ról?

Figyelt kérdés

2017. okt. 30. 23:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Inkább alázzanak meg mindennap - ahogy suliban tették is, vertek is már meg, csak mert nyomi voltam -, minthogy egyszer zaklassanak.
2017. nov. 1. 09:06
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Jaaah 10ból csak 1 nőt zaklatnak, tényleg mennyire jó nekünk. És milyen a durva, megalázó visszautasítás? "Bocs, de nem érdekelsz/nem vagy az eseten"? Hallod, ezek után aztán tényleg sajnálom a pasikat, fel se tűnt milyen rossz nekik. Mondjuk engem is alázott már meg pasi, az egyik exem meg is ütött, de gondolom rosszabb, ha valaki azt mondja, hogy kopj le. Szegény férfiak :/
2017. nov. 1. 14:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Jaajjj....jaaajjjj......

De rég hallottam erről már....azt hittem, hogy kihalt ez a dolog.

Régebben aktív voltam itt, olyan 6-7 éve lehet több. Még annak idején e-mailen lehetett privát üzenetet írni.

Volt egy srác.....feltett valami kérdést, én meg ráírtam. Váltottunk pár e-mailt, kiderült, hogy megvett/kiolvasott/megtanult mindent amit erről a dologról lehet. Próbáltam ösztönözni, hogy hagyja, inkább adja saját magát stb stb szokásos.

Aztán most pár hónapja a facebook ismerősnek ajanlotta....nézem, nézem....hát ez ő.

Ráírok....szeva emlékszel rám annak idején stb. Emlékezett. Na, és sikerült szerezni lányt? Taglalta 20 oldalba kb, hogy nem. De nem adja fel ezt a pua dolgot.

6-7 éve csinálja olvassa tanulja.....és semmi......

2017. nov. 10. 19:57
 24/28 anonim ***** válasza:
61%

RSD Tyler meg a VIPUAclubbot nézzétek õk hitelesek meg John Cooper Social Heartistry.

VIPPUAclub ingyenes és hiteles sràc indította egy fillérbe se kerül a sràc USA-ban full miller is mert ezek az elvek nem csak csajozàsba jók hanem az életben is,ennyi.

2017. nov. 10. 20:45
 25/28 anonim ***** válasza:
A legtöbb területen ez van, nézd meg pl. a legtöbb gyúrós arcot, aki csak erről tud beszélni, mire viszi pár év múlva (kb. ugyanúgy néz ki). Ettől függetlenül még a testépítés nem hülyeség.
2017. nov. 10. 20:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Mi az a pua?
2017. nov. 10. 21:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Nanana 25-ös.

Nekem a legtöbb testépítõ edzõtàrsam igen csak sokra vitte,BMW-k,Mercik,luxus kecó ott van azért a szexy csajról nem is beszélve.

2017. nov. 10. 21:38
 28/28 anonim ***** válasza:
Azokról beszélek, akik elolvasnak minden cikket, csak erről a témáról tudnak beszélni, de a tettek szintjén már nem annyira pengék sajnos.
2017. nov. 11. 01:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!