Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a PUA. HU ról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a PUA. HU ról?

Figyelt kérdés

2017. okt. 30. 23:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Onnan lehet tudni, hogy mikor mi kamu.

Első körben felíratkozol a hírlevélre. És nézed,olvasod, hogyan szenved attól, hogy meggyőzzőn. "Egy okos férfi elfogadja a alfa tanácsait"

Szal buta vagyok, ha nem fogadom el.

Nem rendelsz semmit, mert csak tanulmányozod, mivel hogyan akarnak rendelésre bírni. Ezalatt persze, valami feromonnal is bomázzák az agyat.

Amikor kifút az eamail és még mindig nem győztek meg: neved! Aggódom érted bla bla.

Ekkor nevettem fel. Ő aggódik értem :) Nem is ismer.

Akkor íratkoztam le, amikor valami tábor, és már csak EGY hely maradt! Ne maradjak le.

A gyorsan, ez a utolsó lehetőség,siess ezek mind nagyon átlátszó, ilyennel nem tudom lehet-e valakit manipulálni.

2017. okt. 31. 11:36
 12/28 anonim ***** válasza:
21%

"Lényegében légy egy tapló, mert az a férfias, nem a kedveskedő virágot vivő pasi kell a nőknek."

He egy PUA-oktató több tízezer megszólított nő után, több száz randival és több tucatnyi vagy akár több száz hosszabb-rövidebb szexuális kapcsolattal, illetve monogám párkapcsolattal a háta mögött erre a következtetésre jut (ehhez még hozzájönnek a tanítványai/kliensei és más PUA-oktatók tapasztalatai is), akkor abban már lehet valami. De a nők mindezek ellenére azért magabiztosan állítják, hogy nekik a kedves, virággal puncsoló jófiú kell. :DDD

2017. okt. 31. 12:06
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

"Aszongya, "már nem fél a lányoktól".

Igen, mert mind rablógyilkos. És egy ogre kinézetű fazon mellé van írva, aki ha egy félelmetes lány megtámadja, simán leüti. De ő nagyon félt."

Gyanítom, nő vagy, aki nem tudja, mennyire retteg sok férfi a visszautasítástól. Nőként nektek nem nagyon kell kezdeményezni, szóval ezt az érzést kevésbé ismerhetitek.

2017. okt. 31. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
Láttad hogy néznek ki a pua-s pasik többsége? Erősen kétlem hogy többezer csajhoz közze lenne vagy többszáz randi lenne a háta mögött. Amúgy meg akkor honnan kéne tudnia a csajozni vágyó pasinak, hogy mit is kéne csinálnia, ha a hivatalos oldalukon is trollkodnak ezek a nagy csajozó coachok?
2017. okt. 31. 12:12
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Miért, hogy néznek ki? És eddig nem úgy volt, hogy a külső nem számít, csak a belső? :D
2017. okt. 31. 12:19
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
A külső ugyanúgy számít, mint a belső. Amúgy meg a többség messze van az átlag alatt van, ami gondolom jó reklámnak, de attól még az alacsony, kövérkés mamakedvence kinézetű pasi nem lesz csajozógép, aki sorra szólítgatja le a csajokat. Az ilyenek szoktak inkább évente egyszer remegve leszólítani egy lányt majd itt mérgelődnek, hogy milyen sekélyesek a nők. Ez meg kamu hogy csak a belső számít, minden nőnek meg pasinak azért van egy minimum elvárása hogy nézzen ki a párja. Lehet valaki nagyon kedves aranyos, de ha külsőre nem jön be úgyse lesz a dologból semmi.
2017. okt. 31. 12:34
 17/28 anonim ***** válasza:
Ha meg jóképű egy PUA, akkor az a baj, hogy "persze, ilyen külsővel könnyű dolga van". :D
2017. okt. 31. 13:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Azért hitelesebb ha egy jóképű pasi ossza az észt, hogy hogyan szokott csajozni, de akkor meg a pua hívek nem tudnának azonosulni velük és nem tudnák eladni ezt a marhaságot. Végső soron úgyis arra megy ki az egész, hogy fizess ki minél több pénzt ezért a vacakért és akkor majd jól megmondják hogyan csajozz, mehetsz táborozni, VIP coachingot kapsz 3 hónapig röpke 300.000 Ft-ért az alfa hímektől, kinek ne érné meg? :D
2017. okt. 31. 22:48
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem, nekem nem kell visszautasítástól félnem, nekem a zaklatástól meg az erőszakoskodástól kell.
2017. okt. 31. 23:13
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
10-ből maximum 1 nő él át zaklatást meg erőszakoskodást élete során. (Ha megszólít egy neked nem tetsző férfi, az még nem zaklatás.) Viszont durva, megalázó visszautasításban szinte minden férfinek többször volt már része.
2017. nov. 1. 07:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!