Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onnan lehet tudni, hogy mikor mi kamu.
Első körben felíratkozol a hírlevélre. És nézed,olvasod, hogyan szenved attól, hogy meggyőzzőn. "Egy okos férfi elfogadja a alfa tanácsait"
Szal buta vagyok, ha nem fogadom el.
Nem rendelsz semmit, mert csak tanulmányozod, mivel hogyan akarnak rendelésre bírni. Ezalatt persze, valami feromonnal is bomázzák az agyat.
Amikor kifút az eamail és még mindig nem győztek meg: neved! Aggódom érted bla bla.
Ekkor nevettem fel. Ő aggódik értem :) Nem is ismer.
Akkor íratkoztam le, amikor valami tábor, és már csak EGY hely maradt! Ne maradjak le.
A gyorsan, ez a utolsó lehetőség,siess ezek mind nagyon átlátszó, ilyennel nem tudom lehet-e valakit manipulálni.
"Lényegében légy egy tapló, mert az a férfias, nem a kedveskedő virágot vivő pasi kell a nőknek."
He egy PUA-oktató több tízezer megszólított nő után, több száz randival és több tucatnyi vagy akár több száz hosszabb-rövidebb szexuális kapcsolattal, illetve monogám párkapcsolattal a háta mögött erre a következtetésre jut (ehhez még hozzájönnek a tanítványai/kliensei és más PUA-oktatók tapasztalatai is), akkor abban már lehet valami. De a nők mindezek ellenére azért magabiztosan állítják, hogy nekik a kedves, virággal puncsoló jófiú kell. :DDD
"Aszongya, "már nem fél a lányoktól".
Igen, mert mind rablógyilkos. És egy ogre kinézetű fazon mellé van írva, aki ha egy félelmetes lány megtámadja, simán leüti. De ő nagyon félt."
Gyanítom, nő vagy, aki nem tudja, mennyire retteg sok férfi a visszautasítástól. Nőként nektek nem nagyon kell kezdeményezni, szóval ezt az érzést kevésbé ismerhetitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!