Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többségének valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének valóban az ilyen nők tetszenek? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Sok pénzzel meg némi igyekezettel valóban bármelyik átlag lány kinézhet így?

2017. okt. 29. 21:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
51%

Szépek, csak egy bajuk van, h mű hatásuk van.

Venezuelában majdnem minden nő plasztikáztat, és sok mindent magán. Ott nagy kultusza van. Ha ronda vagy jó dolog, h van lehetőség, szebbnek lenni, de nem szabad túlságba esni! Van sok rosszul sikerült műtét is, vagy akik belehaltak.

2017. okt. 30. 00:10
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg van egy minimum átlagos arc és testalkat,az illetőnek van erre tőkéje és a kinézetébe fektet egy rahedli energiát,röhögve nézhet ki így.És 25 éves kora után se lesz "lestrapált",hogy egy nem régen megjelent kérdésre utaljak.

Fiatal(abb) korban az ilyen típusú nő az etalon a legtöbb pasinak,de egy idő után csak rájönnek,hogy nem hátrány,ha a párjuk legalább egy rántottát meg tud sütni és nem esik le az ujjáról a karika gyűrű,ha főzésről-sütésről van szó.

Akinek 30 felett is az ilyen típus jön be,valószínűleg birtoklási vágy hajtja,hogy elmondhassa,"igen,okosabb vagyok a csajomnál".Őszintén szólva,sok rivalizálás ilyen nőszeméllyel nincs is(lsd:egykor Szarkata és Hajdú Kalácsfejű Péter).

Mondjuk az átlag magyar pasi-Tisztelet a kivételnek!-

eleve egyszerűbb nőt választ,mert ha egy fokkal intelligensebb nála,már kijön a kisebbségi komplexusa,míg egy buta partnerrel nem kell megizzadnia azért,hogy ne tűnjön sötétnek,mint az éjszaka.

2017. okt. 30. 00:54
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyiksem jön be hogy őszinte legyek,túl..mű vagy hogymondjam 21f
2017. okt. 30. 03:04
 34/40 anonim ***** válasza:
3%

Ez egy termeszetes fiatal szepseg. Figyel az etkezesere es sportol. Nincs sok penz rakoltve a csajra. Ahhoz,h minden nap sprinteket fuss terepen,nem penz kell,hanem a sport iranti rajongas.

Nana,hogy elobb valasztanak egy ilyen szolid szepseget,mknt egy elhizott apolatlan not.

N

2017. okt. 30. 07:07
 35/40 anonim ***** válasza:
28%
Nekem tetszenek.
2017. okt. 30. 08:54
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ezek az idealjaim peldaul.

De mindenki mas,viszont altalanossagban elmondhato,hogy sikeres,ferfias pasiknak ezek jonnek be.

2017. okt. 30. 09:41
 37/40 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mivel ez most a szépségideál, igen, a legtöbb pasinak ez tetszik, mert az adott szépségideál formálja az ember ízlését, ez minden korban így volt.

Egyébként igen, sok sminkkel meg hajfestékkel kb bárki nézhet így ki.

2017. okt. 30. 09:58
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
én beérném egy olyan lánnyal aki aranyos rendes és szépen mosolyog:D a többi annyira nemizgat 21F
2017. okt. 30. 10:19
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Én csak minimális sminket szeretek, szóval nem nagyon jut nekem normális nő. :D Mindegyik annyit pakol magára, hogy házat csinálhatnék belőle.
2017. okt. 30. 13:31
 40/40 anonim ***** válasza:
39es: egy kis víz meg sóder és mehet is :D
2017. okt. 31. 05:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!