Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban helyesek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban helyesek ezek a kifejezések a "Gyakori Kérdések Társadalmában"?

Figyelt kérdés

Az átlagos lány GYK nyelven:

[link]

Jelentése: olyan lány, akinek szép arca, jó alakja van és jó ízlése van, de nem glamour modell, és nem pitsás

Szép lány/jó nő/igényes nő:

Minimum:

[link]

Átlagos alak:

Azaz vékony lány nagy mellekkel:

[link]

Már elfogadható, jó alak:

Fitness modell szilikon cicikkel:

[link]

vagy:

genetikailag nagyon vékony lány pici mellel:

[link]

Ezzel szemben a valóságban:

Átlagos lány:

[link]

Átlagos alak:

[link]

Megfigyelésem szerint viszont inkább a nők kritizálják egymást (akkor is, ha a kérdés "Férfiak!" megszólítással kezdődik), szólják le a nagymellű nőket, hogy "megasszonyosodott", "kannák", kritizálják a narancsbőrt, a vékonyabb hajat, még sokszor a férfiak azt mondják, őket nem érdeklik ennyire a részletek

2017. okt. 20. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a kedvencem, mikor a zsírdisznó molett/kis felesleg, de ja vannak ilyen csúsztatások sajnos.

31/f

2017. okt. 20. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz? :'D

Fejezzük már be ezt a kategorizálást.. Még ha létezik is ilyen, akkor is mindenkinek mást jelent. Minek hasonlítgatunk bárkit is internetes retusált képekhez? (Mellesleg az első képen lévő lány pont hogy igazi tinip.csának néz ki..)

2017. okt. 20. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés a tinikhez illik. Legyél már felnőtt, ha ide írsz. Az ízlések eltérnek, teljesen felesleges az, amit csinálsz, csak magadat őrlöd vele. Fogadd el önmagad olyan lánynak, amilyen vagy. Én is sokat aggodalmaskodtam a te korodban ilyen hülyeségeken, mert a média azt sulykolja beléd, hogy legyél elégedetlen önmagaddal és vedd meg az agyonreklámozott termékeit. Szerencsére kinőttem belőle. Neked csak azt tanácsolom érdemes minél előbb feladni a szorongásaidat a külsőddel kapcsolatban. Nincs tökéletes nő a férfiak számára sem. Neked is többféle pasi tetszik, mivel nincs két egyforma ember. Női szemmel az összes linkelt képen látható lány szép, legfeljebb nem egyformán szimpatikusak. 32N
2017. okt. 20. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még amit a valóságosnak linkeltél az is bőven szépnek számít.
2017. okt. 20. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyakori népe javarészt teljesen átlagos és normális.

Néhány troll színesíti csak az estéinket, meghát még elszórtan fel nem nőtt egyedek(tapasztalatok és belátás hiánya), de majd...

2017. okt. 20. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos alak 👍💕 Imádom az utolsó képen lévő nő alakját. Meg a másikét is.
2017. okt. 20. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Az általad átlagosnak ítélt lány valójában szép. Nagyon. Az átlagos alaki is fullos.

Nő vagyok. A kérdés meg gyerekes.

2017. okt. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!