Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam inkébb vagy ez megváltozhat?
Figyelt kérdés
Ismerkedési szakaszban vagyok egy lánnyal, sokat beszélgettünk már meg randiztunk is. Mostanában alig tudunk találkozni sajnos, mert nagyon nem ér rá, meg sokszor én sem. Azt érzem, hogy ha nagyon akarná, megoldhatná, de tényleg nagyon elfoglalt, amit jelez is. Hogyha én csak egy "dátum" vagyok a naptárában, amit beütemez, abból nem sülhet ki sok jó, nem?2017. okt. 28. 23:58
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy viselitek a helyzetet. Vannak, akik jól elvannak ritkább találkozásokkal is, mások szinte össze vannak nőve. Ha úgy látod, nem nagyon lelkesedik irántad, vagy hosszabb távon lesz ilyen elfoglalt, akkor inkább keress mást!
2/5 anonim válasza:
Ha értelmes nő és valós elfoglaltságai vannak amik tényleg fontosak akkor el lehet fogadni. Pl munka egyetem stb nem pedig plazazas és hasonlók. Keress alkalmat a találkozásra ajánlj fél alternatívákat. Akár csak egy gyors kávét munka előtt/ után. Látod kell majd mennyire akarja tényleg a találkozást
3/5 anonim válasza:
Ha lelkes akkor nem értem mi a kérdés. Még csak ismerkedtek, ne várd hogy te legyél az első a prioritási listán. Keressétek egymást aktívan, tartsátok addig is a kapcsolatot és tervezzétek meg hogy mikor találkoztok legközelebb. Ha időszakos állapot, akkor ne görcsölj rá ennyire főleg ha megfogott a lány és nem csak egy a sok közül.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, érdekel a lány, csak egyre vesztem el a motivációm. Legelőször még nyáron találkoztunk, utána nem tudtunk, mert elutazott, azalatt sokat beszéltünk, de mióta újra egy helyen (kb egy hónapja lassan!!) még nem tudtunk találkozni. Jó, mondjuk ez miattam is van.
De egyre inkább csak én keresem, még az egytlen kommunikációs csatornánkon is alig elérhető, lassan válaszol és úgy érzem nem vagyok fontos, ami nyilván érthető még, de annyira legyek már fontos, ha akar valamit, hogy időben válaszol és ne úgy szervezze le a találkozónkat, hogy amelyik időpontja maradt, azt felajánlja azt vagy jó nekem vagy nem, és általában nem jó!
2017. okt. 29. 12:34
5/5 anonim válasza:
Amondó vagyok,hogy mindenki arra szakít időt,amire akar.Ezzel el is mondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!