Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm sosem mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm sosem mondta, hogy van exe, de megtudtam ki volt az. Mivel nem mostani az eset felrójam neki vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, ő 20 én 25. Eddig az exek szinte sosem jöttek szóba, annyit tudok, hogy előttem nem volt kapcsolata. A napokban beszélgettem egy barátommal aki kérdezte tőlem, hogy mit szólok ahhoz, hogy a barátnőm egy 12 évvel idősebb csávóval is együtt volt(szexkapcsolat volt), még mielőtt összejöttünk volna. Ismerem a csávót, nem vagyunk rosszban, de már rosszul vagyok még ha csak rágondolok, vagy a haverom szavai jutnak az eszembe. Legjobban az zavar, hogy vannak olyan viszonyban mint ha nem is lett volna semmi (ha találkoznak egymással jól elbeszélgetnek, viccelődnek, nem látszik egyikőjüken sem, hogy haragudna a másikra, mert már nincsenek együtt vagy valami.) Dühös, mérges vagyok, mint ha megcsalt volna.
2017. okt. 22. 13:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

Mi közöd neked ahhoz, előtted mit csinált? Nem tartozik neked elszámolással.

Nem tetszik, hagyd ott, csak jobban jár nélküled.

2017. okt. 22. 13:31
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem szép, hogy letagadta, de lehet hogy szégyellte a kapcsolatot, félt, hogy mi lesz a véleményed.
2017. okt. 22. 13:31
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Kár, hogy nincs több önbizalma a barátnődnek. Akkor nem tartana attól, hogy bárki előtt szégyellnie kéne a múltját. Illetve nem alkudna meg olyannal, akinek ez gondot jelent.
2017. okt. 22. 13:37
 4/22 A kérdező kommentje:
Lehet valóban félt, hogy mit mondok rá, de nem tudtam volna mit tenni, hisz akkor mi még nem ismertük egymást mikor titokban összejártak. Csak az is eszembe jutott, hogy csak őt titkolta e el? Pedig egyáltalán nem vallana rá, de még a legjobb barátai sem tudtak arról, hogy előttem lett volna valakije.
2017. okt. 22. 13:46
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Könnyen lehet, hogy nem "jártak" együtt, csak néha összejöttek szexelni - és ezt nem tekintette (pár)kapcsolatnak. Az meg, hogy normálisan elbeszélgetnek, végképp erre utal, érzelmek nem voltak, csak szex.

Másodszor nem sok közöd van ahhoz, hogy elötted volt-e valakivel és kivel.

2017. okt. 22. 14:00
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, ha egy nő írta volna ki, hogy a párja volt már prostinál, akkor menne a szokásos "szakíts vele, nem lehet benne bízni" duma.

Amúgy szerintem nem gáz, hogy volt már szexkapcsolata. Az már több kérdést felvet, hogy miért egy ennyivel idősebb taggal, de ha már vége, akkor mit számít?

2017. okt. 22. 14:46
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

ma 14:46-os: azért egy szexkapcsolat nem egyenlö a prostihoz járással, mert a szexkapcsolatban KÉT ember szexel egymással csak szórakozásból, senki nem fizetésért teszi, illetve egyik sem abból él, hogy (majdnem) bérkivel lefekszik pénzért!

De ha te ezt nem látod, akkor veled van baj.

2017. okt. 22. 15:53
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
Tehát nem volt párkapcsolata előtted. Szűz volt amikor lefeküdtél vele? Nem? Akkor szerinted ez miért volt így? Mert valakivel azért csak lefeküdt. Ergo volt valaki, még ha nem is lett párkapcsolat belőle. Milyen jogon vagy te dühös a múltja miatt?
2017. okt. 22. 16:50
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

7 csak szexkapcsolatot férfiként lehetetlen találni, így marad a prosti.

Amúgy nem csak az útszéliek léteznek. Egy igényes lakásos nem is fogad pl, ha igénytelen vagy.

2017. okt. 22. 16:50
 10/22 anonim ***** válasza:
98%
Férfiként nem lehet szex kapcsolatot találni? Miért, a szex kapcsolatban lévő nők kikkel vannak, ufókkal?
2017. okt. 22. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!