Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan eset, amikor azért dobtatok valakit,
mert nem tetszett munkája?
Vicces lenne ha valaki azért dobna valakit mert nem végzett elég stresszes munkát. Első kézből mondhatom nagyon jó stresszes munkát végezni ahol néha sok száz ezer forintos dolgokat lehet elszúrni olykor egy elírással vagy pusztán egy félreinformálás miatt.
2017. szept. 27. 22:15
2/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nagyon nem bírom az olyan munkákat ahol sietni kell, egyszerre több mindent kell csinálni, és ennek tetejében megváltozott munkaképességű is vagyok. Félek, hogy emiatt valaki nem fog komolyan venni.
Nekem volt aki óvatosan megfogalmazva leszarozta a munkámat. Meg úgy mindenféle munkát. Neki számít a diploma, meg hogy legyen értelmiségi az ember, mert a családjában mindenki az, és ő is arra törekszik. Orvos, mérnök... De tényleg nagyon finoman fogalmazott, nem a fizetés számít, hanem a foglalkozás... De ez csak baráti beszélgetés volt amúgy. De akkor is ez a sznobizmus, meg ez a fajta életfelfogás kiábrándító.
2017. szept. 27. 22:31
Az én munkámban általában egyszerre több mindent kell csinálni és ennek tetejében sokszor sietni kell, de ami még ettől is rosszabb, hogy rengeteg kis apró részletre kell figyelni, hogy ne nyúlj mellé. Ami a legviccesebb benne, hogy aki nincs benne ebben és csak egy szimpla külső szemlélő annak fogalma sincs róla milyen bonyodalmakat is rejt magában. Ennek ellenére más szemében még egyszerűnek is tűnhet. De én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy aki lenéz valakit a munkája miatt (most hétköznapi dolgokra gondolok) az egy hülye.
2017. szept. 27. 22:35
5/13 A kérdező kommentje:
Igen sajnos a szülők nagyon durván megtudják mérgezni az emberek gondolkodását. :( Volt mikor tanuja voltam ennek. Mikor utaztam a vonaton az egyik anyuka azzal mérgezte a lánya fejét, hogy válasszon feljebb, mert csak így tudna rá felnézi és legyen diplomája, mert neki is lesz. Legszívesebben kilöktem volna a vonatról. Nagyon idegesítő volt. Most komolyan csak az elért eredménye miatt lehet valakire felnézni?
Nem volt. Sose érdekelt, mit dolgozik a szerelmem.
Az azért számít, hogy dolgozzon, ne a szülein élősködjön, mert elég kiábrándító. De hogy mit mikor hogyan, az nem érdekelt sose.
Se az, milyen iskolája van.
2017. szept. 27. 23:14
Én egyetemre készültem, ő pedig 8 általánossal volt kőművessegéd.
Nem maga a munka miatt szakítottam, inkább az miatt az értelmi színvonal miatt, ami által csak eddig jutott 25 évesen.
2017. szept. 27. 23:46
Egyszerű munkàm van és stresszes.Eddig még senkit nem zavart,akit meg igen,az jobb is ha nem tartozik az ismeretségi körömbe.
Ismerek egyébként kőművest.Ő magànak és gyerekeinek is gyönyörű nagy hàzuk van.Jól dolgozik sokan hívjàk.Azokat a nagy hàzakat potom pénzért dobtàk össze a hasonló végzettségű cimboràkkal ezek a sekély értelmi szintü emberek.....Sokan meg diplomàval sem tudnak összekaparni egy lakàsra valót.
2017. szept. 28. 06:23
Van olyan, ami kizáró ok. Pl. Katona, rendőr. Elsősorban a beosztás miatt.
Kamionos: szintén.
Egyébként meg mindenki jön azzal, hogy nem fontos a munka, de ez csak duma. Egy konyhai mosogató, kukás, postás, biztonsági őr, segédmunkás, stb.: Nem onnan indul, mint egy orvos. Például.
2017. szept. 28. 07:04
10/13 A kérdező kommentje:
Nem onnan indul, de azért azokat a munka beosztásokat is el kell végezni. A gond azzal van, hogy nem az egyenlőségre törekszik a gazdaság, nagy szakadékok vannak a szegények és a gazdagok között és ezt kéne befedni.
Kapcsolódó kérdések: