Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Nektek számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Nektek számít, hogy egy pasi (18-25 éves) mennyire tud autót vezetni?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel együtt utaztok vagy nektek nincs jogosítványotok akkor számít az, hogy a pasi mennyire vezet jól vagy a nők nem nézik az ilyesmit? Mindenki máshogy vezet, van aki ügyesebb van aki kevésbé. Nektek ez feltűnik?

2017. okt. 27. 09:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szempont. A párom mozdonyvezető, elég ha azt jól csinálja.De mi az hogy jól vezet?
2017. okt. 27. 11:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, nem tudom elmagyarázni. Aki rutinos vagy van hozzá érzéke, ahogy mondta az egyik válaszoló is. Ültem már olyan férfi mellett aki kapkodott, nem jól vette a kanyarokat, rángatta a kormányt. Meg ültem már raliversenyző mellett, hát ég és föld a különbség.
2017. okt. 27. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet, az illető is jobb a saját munkájában, mint amilyen a raliversenyző ugyanazon a téren...
2017. okt. 27. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Csak személyiség számít.

Mikor valaki intenzív fejlődést választja, automatikusan jobb lesz mindenben.

2017. okt. 27. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
#7: szégyellem magamat a barátod helyében, hogy férfiként ennyire balfék legyen valaki a vezetéshez. :( Úristen. Tök rutin munka volt nekem a megtanulás, pedig életemben nem vezettem előtte autót.
2017. okt. 27. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Köszönjük hogy tudattad velünk hogy mennyire jól tudsz autót vezetni és mennyire láma az aki nem. Én szégyellem magam helyetted a hozzáállásodért.
2017. okt. 27. 12:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze hogy számít, mivel túl akarom élni az utat...

Vezessen figyelmesen, normálisan.

Olyan ember mellé be se ülnék, aki figyelmetlen, ok nélkül szüttyög, 200-al száguldozik, lenyom másokat az útról, gyorsít ha előzik, akkor se engedne ki senkit maga elé ha az élete múlna rajta, komolyan vét a kresz ellen (mondjuk nekem belefér ha 90-es táblánál 100-al megy, de pl ha nem ad meg elsőbbséget, az nem), stb.

Ha csak bénázik, akkor persze emberileg nem gondolnék rosszat róla, esetleg nem érteném, hogy minek erőlteti, de ha bunkó vadbarom módjára vezet, akkor az se biztos, hogy szóba állnék vele többet..

2017. okt. 27. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik, ha egy pasi (jól) tud vezetni, magabiztosságot, határozottságt sugall. De a mostani barátom pl még nem tud, valószínűleg nekem hamarabb lesz jogsim, mint neki, de ez sem zavar.

20/N

2017. okt. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!