Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre félek hogy egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre félek hogy egyedül fogok idén karácsonyozni, miközben mindenki a párjával lesz. Depi nélkül hogy lehet átvészelni az év végét?

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Sosem karácsonyoztam a párommal amíg külön éltünk. Ez lesz az első közös karácsonyunk. Ha találkoztunk is karácsony másnapján akkor sem "karácsonyoztunk", ugyan olyan volt, mint bármelyik másik nap. Ennyi erővel minden nap legyen mindenki depis aki szingli. Mert most is többmillió ember a párjával van. Vagy neked csak arra jó a partner, hogy legyen kivel nyáladzani karácsonykor?
2017. okt. 25. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

ne lepődj meg ha a böngésződben megjelenik:

"klikkelj és próbáld ki ünnepek alatti k..va szolgáltatásunkat"

2017. okt. 25. 22:49
 13/18 Heart of Darkness ***** válasza:
Én is egyedül dogom tölteni, ha ez megnyugtat. Idén megint..
2017. okt. 25. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Hááát... Ez van, hozzá lehet szokni. Bár én nem rajongok a karácsonyért egy kicsit sem, egyedül az ünnepi elzászi pulyka ami bejön meg az karácsonyí díszvilágítás. Az "ajándékozást" kihagynám meg az ájtatos részeket is.

De itt a vígasz neked, hogy van akinek szarabb, nekem még barátaim sincsenek.

2017. okt. 25. 23:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Az ajándékozást azért hagynám ki, mert feleslegesnek érzem, mivel olyan szegények vagyunk, mint a templom egerének az örökségből kitagadott fia. Meg a tipikus "amit szeetnék az vagy nem vehető meg, vagy bazidrága, amit meg a végén veszünk egymásnak az kb. szeméte való "jobb híján" ökörségek. A sok "hihi-haha ünnepi ebéd" meg még be is tesz a szociális szorongásomnak. Lehet "nagyon beteg" leszek akkoriban...
2017. okt. 25. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát nekem van családom (félig), de én piálni szoktam év vége felé, bebaszáskor eufória, a másnaposság meg elfelejtet veled minden más fájdalmat. :D
2017. okt. 25. 23:57
 17/18 anonim ***** válasza:

A karácsonyban kb semmi romantika nincs, hanem családi ünnep, sőt, akár a barátaiddal is ünnepelheted; tökmindegy, hogy kivel, amíg vannak, akik fontosak neked, és te is fontos vagy nekik.

Mondjuk idén nekem sem valószínű, hogy lesz párom karácsonykor, de őszintén szólva nehezebb volt "átvészelni" az ünnepeket, amikor volt valakim, mert akkor alig tudtuk eldönteni, hogy melyikünk családjához menjünk, mert jóformán az ország külön felében éltek.

Amíg nem vagy tök egyedül, addig nem érdemes ezen "depizni".

2017. okt. 26. 00:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 24-es munkarendben dolgozom és le lehet adni az igényeket előző hónap X-ig, szóval most úgy néz ki, hogy beírom az igényt, hogy vállalom a karácsony körüli tikk-takkot, hadd legyen jó a családos kollégáknak...Tavaly még direkt ki is írtam magamat, hogy a kedvesemmel legyek, hát most nem lesz semmi. :( (Aztán ki tudja :) )
2017. okt. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!