Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a barna haj-barna szem "mánia"?
Egész életemben csak két olyan fèrfit ismertem, akinek jobban tetszenènek a szőke nők kék szemmel, mint a barnák barna szemmel. Érdekesmód egyikük sem magyar. Az egyik fèrfi latin-amerikai, tehàt neki csak azért tetszenek a szőkék, mert az arrafelé egzotikum, a másiknak viszont gyerekkora óta. Tehát elmondhatom, 23 évem alatt egyetlen olyan férfival talàlkoztam, akinek jobban tetszenek a szőkék a barnàknál.
Sokat ismerek, akiknek elmondàsuk szerint édesmindegy (de azért barna baràtnőjük van), viszont sok olyan vèlemènyt is olvastam itt, akik szerint a (természetes) szőke nők taszítóak, plàne világos szemekkel.
Az ellentétek vonzzák egymást nem jàtszik, a legtöbb barna pasi szintén barna baràtnőt akar, nem csak a világos hajú/szeműek.
A nők nagyrészénél viszont szintén ugyanez. Sokaknak inkàbb a sötét hajú, sötét szemű férfiak tetszenek (most nem arra gondolok, ki kivel jön össze, hanem az ideàlra).
Nekem a vilàgos/közèpbarna hajú férfiak tetszettek mindig is, feltűnően kék szemekkel.
Szóval, mi lehet ennek az oka?
Miért szebb sokak szàmàra a barna szem, mint egy kék, zöld vagy egy kékeszöld. Illetve miért inkàbb barna haj?
(Nekem zöldeskék a szemem, azaz heterokrómia miatt kék-zöld-sárga, ami megintcsak elég gyakori, mégse mondta soha senki, hogy az ilyen szemszínt tartanà szépnek)
Én is sok férfitól hallom ezt, de akadnak akiknek az ellenkező párosítás tetszik. Én "félvér" vagyok, sötét haj, világos szem, de nem kapkodnak értem még fél kézzel sem :D
Egyébként kivétel vagyok a barna haj, barna szem "mániából", mert nekem a szőkésbarna haj kék szemekkel az ideálom. A barátnőim körében ennek az ellentetje a népszerü :)
Szőke hajú (zöld szemű) srác vagyok és nekem az ismerőseim közt egyedüliként jönnek be első sorban a barna/fekete hajú, barna szemű nők. Az összes barátom, haverom, ismerősöm akit tudok mind sötét hajú férfiak és nekik meg a szőke haj jön be jobban (talán egy kivétellel).
Ja és azt is látom sajnos, hogy a nőknek meg egy férfin rohadtul kevésbé jön be a szőke haj... (Talán nekem is el kéne mennem Dél-Amerikába)
Nem tudnám megfogalmazni miért a sötét haj jön be. Édesanyám is ilyen, tizenévesen az első nagy szerelmeim is mind ilyenek voltak. Nem tudom ez miből fakad.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!