Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a barna haj-barna szem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a barna haj-barna szem "mánia"?

Figyelt kérdés

Egész életemben csak két olyan fèrfit ismertem, akinek jobban tetszenènek a szőke nők kék szemmel, mint a barnák barna szemmel. Érdekesmód egyikük sem magyar. Az egyik fèrfi latin-amerikai, tehàt neki csak azért tetszenek a szőkék, mert az arrafelé egzotikum, a másiknak viszont gyerekkora óta. Tehát elmondhatom, 23 évem alatt egyetlen olyan férfival talàlkoztam, akinek jobban tetszenek a szőkék a barnàknál.

Sokat ismerek, akiknek elmondàsuk szerint édesmindegy (de azért barna baràtnőjük van), viszont sok olyan vèlemènyt is olvastam itt, akik szerint a (természetes) szőke nők taszítóak, plàne világos szemekkel.

Az ellentétek vonzzák egymást nem jàtszik, a legtöbb barna pasi szintén barna baràtnőt akar, nem csak a világos hajú/szeműek.

A nők nagyrészénél viszont szintén ugyanez. Sokaknak inkàbb a sötét hajú, sötét szemű férfiak tetszenek (most nem arra gondolok, ki kivel jön össze, hanem az ideàlra).

Nekem a vilàgos/közèpbarna hajú férfiak tetszettek mindig is, feltűnően kék szemekkel.

Szóval, mi lehet ennek az oka?

Miért szebb sokak szàmàra a barna szem, mint egy kék, zöld vagy egy kékeszöld. Illetve miért inkàbb barna haj?

(Nekem zöldeskék a szemem, azaz heterokrómia miatt kék-zöld-sárga, ami megintcsak elég gyakori, mégse mondta soha senki, hogy az ilyen szemszínt tartanà szépnek)

2017. okt. 25. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is sok férfitól hallom ezt, de akadnak akiknek az ellenkező párosítás tetszik. Én "félvér" vagyok, sötét haj, világos szem, de nem kapkodnak értem még fél kézzel sem :D

Egyébként kivétel vagyok a barna haj, barna szem "mániából", mert nekem a szőkésbarna haj kék szemekkel az ideálom. A barátnőim körében ennek az ellentetje a népszerü :)

2017. okt. 25. 12:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szőke hajú (zöld szemű) srác vagyok és nekem az ismerőseim közt egyedüliként jönnek be első sorban a barna/fekete hajú, barna szemű nők. Az összes barátom, haverom, ismerősöm akit tudok mind sötét hajú férfiak és nekik meg a szőke haj jön be jobban (talán egy kivétellel).

Ja és azt is látom sajnos, hogy a nőknek meg egy férfin rohadtul kevésbé jön be a szőke haj... (Talán nekem is el kéne mennem Dél-Amerikába)

Nem tudnám megfogalmazni miért a sötét haj jön be. Édesanyám is ilyen, tizenévesen az első nagy szerelmeim is mind ilyenek voltak. Nem tudom ez miből fakad.

24/f

2017. okt. 25. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenceim a szőke hajú/kék-zöldszemű lányok :)
2017. okt. 26. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!