Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik típust részesítek előnyben? A kelta, vörös hajú srácokat, vagy a skandináv, szőke, "favágó" külsejű pasikat, netán a mediterrán félisteneket, vagy az amerikai mozisztárokhoz hasonlító barna hajú, szép szemű, jó testű férfiakat?
Nem nőént írok, de ilyenkor értem meg miért tartanak engem a nők korcsnak... Ilyenkor érzem azt, hogy származásom meglepően rossz... magyar, székely, lengyen, kun, osztrák, zsidó és kisebb részt cigány meg talán tatár... szóval ilyen "nem menő vérvonalak" csak. Nem vagyok túl "fajtiszta", úgy mint a kérdésben szereplő "álompasik"...
Rossz érzés korcsnak lenni.
Hát én nem így látom.
"kelta, vörös hajú srácok" - egyértelműen nem vagyok
"skandináv, szőke, "favágó" külsejű pasi" - ez sem
"mediterrán félisten" - főleg nem
"az amerikai mozisztárokhoz hasonlító barna hajú" - igaz barna hajam van, de nem olyan barna, mint Bradpittnek meg a többi "amerikai mozisztárnak" és/vagy Cartman, hanem sötétebb, de még nem fekete. Tisztára, mint a fehér-szürkecirmos foltos macskám ő is ilyen "sehová nem illő korcs". Utálja is a többi macska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!