Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a fiatal anyuka mánia nálam? Ffi 31
Egyedülálló férfi vagyok! Az ilyen anyukákban látom meg legtöbbször a NŐT! Viszont az ideális szexpartnert nem.
Azt vettem észre magamon,hogy egyre inkább megakad a szemem azokon a fiatal 20-30 hölgyeken akik normál megjelenésűek,és kisgyerekkel sétálnak,vagy babakocsit tolnak! Természetesen a mély szegénységben élő gyerekpotyogtatókat messziről elkerülöm.
Társkereső oldalakon is jelen vagyok, ott is előny nekem ami másnak hátrány!
Hogyis kezdődött? Van egy művelt szép unokahúgom,aki 25 éves kora körül megunta,hogy csak 2xeres keresztanyuka! Akkor volt egy jómódú 35 körüli párja. Pasi kidobta amikor terhes lett (bele is betegedett lelkileg,hogy apuka lett). Addig lenéztem az ilyen lányokat, most hogy környezetemben történt meg rájöttem,hogy bárkivel megeshet! A kislányával elmúlt években nagyon jól elvagyok,ha ritkán találkozunk!
Második, legjobb barátommal elindultunk bulizni, jött egy haverja és annak a munkatársnője! Lányról kiderült 17 évesen becsúszott a baba, összeházasodtak de egy rémálom volt a házas életük! Nagyon megtetszett a lány, akkor már tulajdonképpen egy hajszál választotta el attól,hogy beadja a válópert! A hajszálat a pasi adta meg neki,akivel volt akkor! Azóta nagyon szépen élnek szépítik a közös házat és várják a közös babát!
Ezek fényében, találtam egy szimpatikus lányt,szemei megbabonáztak volt egy kislánya rögös volt az oda vezető út de összejöttünk.
Na itt kezdődött a baj, nagyon megkedveltem az kislányt! Nagyon jól elvoltunk,viszont túl jól sikerült a barátkozás.Egy idő után jobban lekötött a gyerekkel való játék, mint a kapcsolat építése (15%ban emiatt is lett vége a kapcsolatnak). Mondjuk exem nem volt az nagyon szép anyuka igazából a szemei meg az arca ami bejön az alakja közepes! Az a tipusu lány volt aki szülés után nem annyira igyekezett visszafogyni (gyerek 4éves volt).
Ez csak normális vágy saját gyerekre? Gyerek vagyok korom ellenére?
Az újszülöttektől félek vagyis nem tudok mit kezedeni velük....tehát nekem olyan gyerek kell aki minimum 2éves.
Ja még írtam a szexpartnert, nos ahogy az exem mondta:"oda már nagyobb is könnyebben bemegy" fel tudja venni okés mindennek a méretét de azért csak kevésbé szűk ott....
En is cafolnam h szules utan minden kitagul es soha nem all vissza eredetileg:)
Szerintem ketyeg a biologiai orad es jo apuka /potapuka leszel. Es tudsz egy nore nokent tekinteni az utan is h szult. Ennyi. Minden okes veled.
Még egy pont a változatlan hüvelyhez.
Szerintem is öregszel, apakorba értél.
Kicsit furcsa a stílusod, bennem felmerült, hogy anyukáknál nagyobb sikered van, több pozitív dolog ért velük kapcsolatban, ezért keresel kifejezetten anyukát.
Engem zavarna, ha valakinél az anyaságom előnynek számítana. Azt szeretném, ha nőként tekintenének rám elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!