Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége szeret a barátnőjére költeni vagy nem?
Semmi baj nincs a ráköltéssel amíg:
- nem válik aránytalanul egyoldalúvá (ő nem viszonoz semmit)
- nem válik kapzsivá és erőszakol ki minél többet
- nem gondolja azt egy idő után, hogy "nekem ez alanyi jogon jár, mert mindig is járt!"
Én szeretek
Havi 15-20 ezer körül költök rá átlagban
Nálunk nagyon szívesen költ rám, igyekszek nem visszaélni vele természetesen, bár volt rá példa h pénzügyi segítséget kértem, de megháláltam utána. (Mindketten gimnazisták vagyunk, az én családom szegény, az övé átlag, átlagfeletti, egy tankönyvet vett meg nekem, ami szükséges volt az érettségi miatt.)
18/l
#8as vagyok
Általában ő hív meg mert tényleg semmi költöpénzem nincs, de szívesen teszi. Amikor van pénzem, igyekszem meghívni, vagy vhogyan kedveskedni neki. (A szülei egyébként mióta tudják h járunk, több költöpénzt adnak neki.)
Eleinte nagyon rossz érzés volt, mert azt éreztem h nem tudom meghálálni neki, meg anikor drágább helyre mentünk, rossz érzés volt, h egyáltalán nem tudnék ilyen helyen fizetni. Azóta már rájöttem, h ő megérti a helyzetem tudja, hogyha lenne pénzem, sosem kéne meghívnia. Emelett pedig amennyire csak lehet próbálom vele éreztetni, h nagyon szeretem.
Kettőnkre igen (közös programok pl)
De úgy csak a nőre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!