Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak többsége szeret a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége szeret a barátnőjére költeni vagy nem?

Figyelt kérdés
Szóval melyik férfi "típusból" van több?
2017. okt. 24. 16:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Semmi baj nincs a ráköltéssel amíg:

- nem válik aránytalanul egyoldalúvá (ő nem viszonoz semmit)

- nem válik kapzsivá és erőszakol ki minél többet

- nem gondolja azt egy idő után, hogy "nekem ez alanyi jogon jár, mert mindig is járt!"

2017. okt. 24. 16:31
 2/14 anonim ***** válasza:
37%

Én szeretek

Havi 15-20 ezer körül költök rá átlagban

2017. okt. 24. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Én a páromon azt vettem észre, hogy szívesen költ rám, szereti látni, hogy örömet okoz és tudja, hogy diákként én sokszor ezt jem tehetem meg. Ennek ellenére sosem kértem ilyesmire és mindig töketszem, hogy felesben fizessünk, vagy visszahívjam valamire.
2017. okt. 24. 16:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Kérdező szerinted az a lány aki a kapcsolat kialakulása kezdete derekán azon viccelődik hogy ő sokat szeret költeni magára az valós dolog lehet? XD
2017. okt. 24. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Régebben szerettem költeni a barátnőimre, azt hittem cuki és bájos dolog. Nem az! Mára leszoktam erről az abszolút fölösleges és rossz szokásról, és csak a legszükségesebbeket költöm, mondjuk a szülinapi virág/torta, karácsonyi apróság. Csajok nagyon meg tudják szokni az ilyet, és általában nagyon ritka a viszonzás, értékben pedig SOHA nem egyenértékű az ő ajándékuk a férfiéval, ha van egyáltalán. Nők nagy része, ahogy írták, alanyi jognak tekinti, hogy ajándékokat kapjon, férfiaknak meg szerintük kötelessége, hogy folyamatosan költsön a nőre, de én nem tartok ezzel az áramlattal...
2017. okt. 24. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
5.: remélem, a te párod sem főz neked, csak karácsonykor, ugyanezt az elvet követve
2017. okt. 24. 16:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek örömöt okozni. Attól a pillanattól, ha elvárás, meg szűnik minden pénzköltés.
2017. okt. 24. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk nagyon szívesen költ rám, igyekszek nem visszaélni vele természetesen, bár volt rá példa h pénzügyi segítséget kértem, de megháláltam utána. (Mindketten gimnazisták vagyunk, az én családom szegény, az övé átlag, átlagfeletti, egy tankönyvet vett meg nekem, ami szükséges volt az érettségi miatt.)

18/l

2017. okt. 24. 17:13
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

#8as vagyok

Általában ő hív meg mert tényleg semmi költöpénzem nincs, de szívesen teszi. Amikor van pénzem, igyekszem meghívni, vagy vhogyan kedveskedni neki. (A szülei egyébként mióta tudják h járunk, több költöpénzt adnak neki.)

Eleinte nagyon rossz érzés volt, mert azt éreztem h nem tudom meghálálni neki, meg anikor drágább helyre mentünk, rossz érzés volt, h egyáltalán nem tudnék ilyen helyen fizetni. Azóta már rájöttem, h ő megérti a helyzetem tudja, hogyha lenne pénzem, sosem kéne meghívnia. Emelett pedig amennyire csak lehet próbálom vele éreztetni, h nagyon szeretem.

2017. okt. 24. 17:19
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

Kettőnkre igen (közös programok pl)

De úgy csak a nőre nem.

2017. okt. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!