Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haza kellett költöznöm, ez lányok nálatok visszataszító?
Kifejteném mire is gondolok.
Magyarán szülői házban lakom most. 31 évesen. Előző kapcsolatom tönkre ment, egyedül pedig semmi értelmét nem láttam fizetni albérletet mikor itthon van a nagy ház amiben csak anya él. Most elgondolkoztam azon hogy ez vajon visszataszító e egy ismerkedés folytán (kiváncsiság). ? Lányok?
Vagy csak én misztifikálom ezt tul?
A tény hogy 31 évesen anyjával lakik egy házban. Munkahely ugyan úgy megvan csak a lakhely a szülői ház.
csak egy személyes kérdés: hogy is volt neked lakásod, nem több százezres fizuból, közalkalmazottként?
Tehát ha jól értem, kaptál egy lakást anyutól-aputól-nagyiéktól és ugyanezt elvárod a férfitól is.
Segítek: nem mindenkinek tolnak a feneke alá egy lakást a felmenői. Így a véleményed lepkefing a szélviharban.
Komolyan nem értem ilyenkor ezeket az embereket. Mindenki úgy éli az életét ahogy jónak látja, de az alapján mérlegelni, hogy ehhez ki mit szól teljesen értelmetlen. Felesleges köröket futsz kérdező, mert a saját életed mások szemén át próbálod értékelni! Mi az hogy visszataszító a hazaköltözésed? Kifejtetted az okát a döntésednek, ami teljesen logikus lépés. Ha itt GYK-n azt mondják 20 válaszadóból 14-en, hogy ez nem fér bele, akkor a megfontolt és a saját értékrended szerint meghozott döntésed megmásítod, hogy azzal arc és név nélküli emberek világképének megfelelj akik esetleg teljesen más társadalmi rétegben mozognak? Igaz én férfi vagyok, de szerintem ez sokkal inkább visszataszító egy ismerkedés során. Ha a/egy nőnek a szőke hapsik jönnek be elmész hajat festetni? Ugye hogy nem...
Szerintem olyan nővel nincs közös jövőd aki az ilyen élethelyzettel nem tud mihez kezdeni. Mindenkinek más az értékrendje, de társas kapcsolatot csak olyannal lehet hosszú távon kialakítani akivel ezekben a dolgokban egyet értünk (vagy legalább ítélkezés nélkül képesek vagyunk kompromisszumot kötni)
Tehát a kérdést szerintem túlmisztifikálod. Az életedben nem előre vagy visszalépést tettél. Csupán egy lépést, ami ha valakit annyira felkavar, hogy az ismerkedést beszüntesse veled...nos szerintem azzal te nem vesztettél semmit.
#24 aki ebből a kategóriából próbál "erőt meríteni" a problémáinak a megoldására, az meg is érdemli a sorsát.
Ennél a kérdésnél is a válaszok nagy része frusztrált sikertelen emberek név nélküli fröcsögése. Az állítások valóság alapját meg inkább nem is firtatnám, a legtöbben azt kamuznak amihez éppen kedvük van.
Az tökre egyértelmű hogy egy nő "érettséget" vár el amikor egy partneri kapcsolat szóba kerül, de ha úgy pörgetné valaki az embernek a nyelvét hogy kábé mindig pár mondatnyi közük van mindössze egymáshoz akkor abban a pillanatban olyan mértékű newtoni erőt érezne az arcán részemről hogy azt veszi észre sikerült fél perc alatt kikötnie Ázsiában. Ha netán van itt csaj aki elfelejtette magáról hogy reggelente ugyanolyan büdöset sz@r mint egy férfi és nem mindegyik az ő potenciális partnere a környezetében. Ez nem kirohanás akar lenni csak nekem úgy tűnik az az átlagos a női nemnél hogy mindenféle magán jellegű dologban kajtatni akarnak már első látásra egy idegen férfi egyednél is és sorban szintezi a 'fark@kat' és úgy ítél meg hogy mennyire közelítesz az egyik véglethez a többi kannal ellentétben.
Készültem egy képzeletbeli tömör vasbeton fallal a szobám körül ha netán valaki a monitoron keresztül pörköltet akarna csinálni belőlem a tekintetével (vagy a billentyűzetet koptató ujjai segítségével).
keson mentem ferjhez, 35 evesen. elotte dolgoztam, az egyetem alatt lakaskasszaztam es dolgoztam. igy lett - ha picike panel is, megyeszekhelyen - lakas. jo idoben vettem, lent voltak az arak.
ha en meg tudtam csinalni, mas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!