Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza kellett költöznöm, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haza kellett költöznöm, ez lányok nálatok visszataszító?

Figyelt kérdés

Kifejteném mire is gondolok.

Magyarán szülői házban lakom most. 31 évesen. Előző kapcsolatom tönkre ment, egyedül pedig semmi értelmét nem láttam fizetni albérletet mikor itthon van a nagy ház amiben csak anya él. Most elgondolkoztam azon hogy ez vajon visszataszító e egy ismerkedés folytán (kiváncsiság). ? Lányok?

Vagy csak én misztifikálom ezt tul?

A tény hogy 31 évesen anyjával lakik egy házban. Munkahely ugyan úgy megvan csak a lakhely a szülői ház.

2017. okt. 23. 09:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
29%
#30 Kamu. Magyarországon magyar ember tisztességes munkából nem juthat saját lakáshoz. Legfeljebb úgy, hogy 30 évig nyögi a hitelt, és van olyan szerencséje, hogy a bank nem emeli kénye-kedve szerint a törlesztőrészletet.
2017. okt. 23. 14:10
 32/35 anonim ***** válasza:
Párom is 30 fölött van és a szüleivel lakik egy házban (elég nagy ház, nem egy szobában zsúfolódnak). Mindkét szülője cukorbeteg, apukájának kétszer volt infarktusa, kb. ő látja el őket. Nincs számomra ebben semmi visszataszító. Az lenne visszataszító, ha benyomná őket az elfekvőbe.
2017. okt. 23. 15:09
 33/35 anonim ***** válasza:

Magyarországon, magyar emberként, nem kisebbségiként, nem rászorulóként, lakáskasszával, 10 év gyűjtögetéssel, tisztességes munkával lakást tudtam vásárolni 8 évre szóló fix törlesztős hitellel 30.000Ft alatti törlesztőrészletekkel, ezt is 5 évre csökkentem egy második lakáskasszával. Ja, és Budapesten. Igaz, csak egy pici másfél szobás panel lakás, de első lakásnak tökéletes, és ha később valakivel közösen nagyobb lakásba akarok költözni, ez tőke.

Nem várom el, hogy egy felnőtt férfi külön éljen a szüleitől, de azt elvárom, hogy önálló legyen, és ha a szüleivel is él, akkor se velük szolgáltassa ki magát, ne úgy éljen a szüleivel, mint egy ovis, legyenek hosszú távú tervei, legyen célja a szülőktől különköltözés, ha talál megfelelő partnert, legyenek hosszú távú céllal megtakarításai...

Ha a kérdező a szülői házban is felnőttként él, és nem úgy, mint egy csecsemő, akkor fog találni társat még úgy is, hogy most kényszerhelyzetben van.

2017. okt. 23. 15:23
 34/35 anonim ***** válasza:
71%

Egészségedre, de óvatosan, mert ebből szokott az lenni, hogy "de anyu olyan beteg", nagy a ház, stb., nem hagyhatom itt.

Mellesleg én örültem, hogy végre egyedül lakhatok, nem még visszaköltözni a szüleimhez... pfff, szerintem ez visszalépés.

2017. okt. 26. 19:01
 35/35 A kérdező kommentje:

""

Amíg nincs tervben az összeköltözés nem zavarna ha a párom ott lakik, de ha tervben lenne akkor velem akarjon együtt élni ne 3-asba""

Ez a kulcs szerintem. Megjegyzem nekem se menne hogy a párommal együtt a szülői házba kéne lakuni, nem bírnám ki. De az ő szüleivel sem, úgyis csak az lenne a vége hogy beleszólnak a dolgokba és én ezt nem szeretem. Semmi bajom anyával de egyszerűen nem tudnék itt lakni ha most lenne párkapcsolatom és összeköltözés ről lenne szó, csak kettesben saját életünket élve tartom egészségesnek.

2017. nov. 1. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!