Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haza kellett költöznöm, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haza kellett költöznöm, ez lányok nálatok visszataszító?

Figyelt kérdés

Kifejteném mire is gondolok.

Magyarán szülői házban lakom most. 31 évesen. Előző kapcsolatom tönkre ment, egyedül pedig semmi értelmét nem láttam fizetni albérletet mikor itthon van a nagy ház amiben csak anya él. Most elgondolkoztam azon hogy ez vajon visszataszító e egy ismerkedés folytán (kiváncsiság). ? Lányok?

Vagy csak én misztifikálom ezt tul?

A tény hogy 31 évesen anyjával lakik egy házban. Munkahely ugyan úgy megvan csak a lakhely a szülői ház.

2017. okt. 23. 09:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha józan logika alapján felvázolod a szituációt, hogy mi a helyzet akkor teljesen érthető. Lehetőséged bármikor van elköltözni és ez a lényeg. Mivel józan ész alapján gondolkodsz nem lehet belőle baj. Ilyen témában csak akkor gáz ha világéletedben ott laktál, és anyuci kényelmét nem hagyod hátra semmiképpen sem.
2017. okt. 23. 09:12
 2/35 anonim ***** válasza:
88%

Ha önállóan ellátod magad, segítesz anyukádnak mindenben, főzöl neki, fizeted a részed..ergó, semmi se változik, mintha albérletben lennél, akkor úgy elfogadható.

De ha csak azért költöztél haza, hogy anyukád mindent a feneked alá tegyen, na az már gáz.

2017. okt. 23. 09:13
 3/35 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem visszalépés. Főleg, ha anyagilag megtehetnéd, hogy külön élj.
2017. okt. 23. 09:13
 4/35 anonim ***** válasza:
92%
Férfi vagyok. Én is visszaköltöztem átmenetileg anyukámhoz, mert most így praktikusabb, gazdaságosabb. Ha egy nő ezt "visszataszítónak" találja, akkor ő a visszataszító. Az élet hozhat ilyen helyzeteket, és bárkinél, de vannak olyan nők, akik ezt megértik és elfogadják. Olyat próbálj te is találni.
2017. okt. 23. 09:15
 5/35 anonim ***** válasza:
35%
Én nőként egyedül éltem 2 évig, ezért úgy gondolom ezt, hogy a férfi se anyához szaladjon vissza egyből, hanem tudjon egyedül is lenni. De ha én is a szüleimnél élnék, biztos másképp látnám. Keress olyan lányt, aki a szüleivel él és nem lesz ebből probléma.
2017. okt. 23. 09:18
 6/35 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem visszataszító.
2017. okt. 23. 09:24
 7/35 anonim ***** válasza:
82%

nem

ha amúgy majd képes összekötözni a lánynak ha komolyabban alakul akkor rendben van így

egyedül felesleges pénz a albérlet

azt a lovét akár egy jövendő otthonra is félre teheti a delikvens és ez már sokkal pozitívabb mind h feleslegesen kivágja a pénz az ablakon csak mert idétlen elvárásoknak akar megfelelni ...

2017. okt. 23. 09:24
 8/35 anonim ***** válasza:
4%
Minden nőnél kizáró ok, teljesen függetlenül az okoktól.
2017. okt. 23. 09:29
 9/35 anonim ***** válasza:
23%
Nem visszataszító, csak éretlen. Miért lenne buta elvárás az, hogy egy felnőtt ember legyen érett, önálló? Egyszer mindenkinek le kell vakarni a tojáshéjat a seg.éről. Ha nekem nőként ment, közalkalmazotti bérből egyedül, akkor egy férfinek ez még könnyebb szerintem. 2 évig éltem egyedül és sokat tanultam belőle. Nekem többet ért ez az önállóság, mint hogy mennyit tudok félretenni a szülők háztartásában. Tudom, hogy mennyi a magyar emberek bére, de hát a közszféra sem fizet túl jól és mégis ment. Többet nyom a latba, hogy érzelmileg nőjön fel az ember, mint x ezer forint mínusz. Azóta együtt élünk a barátommal és most együtt gyűjtögetünk, tehát nem érzem elherdált időnek és pénznek a 2 év egyedüllétet. Ezzel persze nem kell egyet érteni, de egy anonim oldalon megírom őszintén mit gondolok, nekem nem szimpatikus az ilyen sem férfi, sem nő esetében és visszalépésnek tartom. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Nem vagy beteg, az anyukád sem az, van állásod és pénzed, akkor ha már egyszer éltél önállóan miért mész vissza? Nem értem.
2017. okt. 23. 09:35
 10/35 anonim ***** válasza:
82%
Érthető, de szerintem mégsem jó pont. Sok ember inkább függetlenül szeretne élni, még akkor is, ha ilyen helyzet adódik, mint a tiéd. Meg nem hiszem, hogy ha meghívsz magadhoz valakit, akkor rögtön anyukáddal akar találkozni, szóval ez okozhat kellemetlen szituációkat.
2017. okt. 23. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!