Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több kapcsolat=sikeres magánélet?
olyan íze van ezeknek a mai párkapcsolatoknak mintha nem is tenne azért a két fél, hogy eggyé válljanak...
bármi kis problem van akkor nem tudok alkalmazkodni a másik meg nem tud elviselni többé és fordítva, holott meg lehetne beszélni...
direkt van ennyi szakítás?
mi benne az élmény?
hogy lehet belevágni a 10. kapcsolatba tudva azt, hogy ez sem tart örökké?
én hála egész családban nőttem fel pedig 9 év van a szüleim között és óriási életstílus ellentét..
nekem fontos a stabilitás, házasság, stb de azt gondolom, hogy szinte lehetetlen ránevelni bárkit aki megfertőződött egyszer ezekkel a laza kapcsolatokkal
"olyan íze van ezeknek a mai párkapcsolatoknak mintha nem is tenne azért a két fél, hogy eggyé válljanak..."
Eggyé válni biológiailag lehetetlen, még az egysejtűek szintjén is csak osztódás van, eggyé válás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!