Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maganelet teruleten egy 22 eves lany/no hol kellene tartson? Szerintetek?
Ez szerintem nem határozható meg így. Neked kell érezni, hogy elégedett vagy e az eddigi kapcsolataiddal, vagyis azzal, ahogy azokat kezelted, abban működtél.
Én 22 ff vagyok, azzal ahogy az eddigi mindössze 1 kapcsolatomat kezeltem, elégedett vagyok. Azzal viszont hogy csak ezt az 1 kapcsolatot tudom felmutatni, nem vagyok elégedett. Korábban azt hittem, hogy erre a korra már lesz egy több éves komoly kapcsolatom, mivel ez a cél.
De tényleg Neked kell érezni, amúgy nem késtél el semmiről ha nincs vagy nem volt komoly kapcsolatod.
Nos, én 22 éves lány/nő létemre a párommal élek együtt egy albérletben, lassanként már az eljegyzés gondolatával játszadozva.
A környezetemből kiindulva kicsit előreszaladtam, a többiek, baráti társaságom, ismerőseim, mind maximum járnak valakivel, egy-kettő van még rajtam kívül esetleg, aki már összeköltözött a pasival, de tényleg ritka.
De szerintem ne ezen gondolkozz, éld úgy az életed, ahogy neked jól esik :) Volt általános iskolai osztálytársaim közül van olyan, akinek már gyereke van, van olyan, aki meg még csak mostanság kezdett bele a párkapcsolatok kóstolgatásába. Ez nagyon személy- és élethelyzet függő.
Nyilván nincs kőbevésett szabály, de te ugye ha jól értem véleményt kérdeztél, így megosztom.
Én ugyan csak 21 vagyok, de több éves párkapcsolatban élek, jövőre mire 22 leszek, már összeköltözünk albérletbe. A legtöbb korombeli barátnőm szintén nagyjából itt tart. Persze volt már aki eljegyzésen van túl meg akinek még értelmes párkapcsolata sem volt, de a többség ott van, ahol én.
Szintén saját vélemény, amivel senkit nem akarok megsérteni.
Én 24 éves vagyok, a környezetemben kb fele-fele az aránya az olyanoknak, akik komoly, többéves kapcsolatban élnek, akár már együtt is laknak (vagy már volt ilyenben részük), és olyanoknak, akiknek még abszolút nem volt kapcsolatuk.
Én azt látom, hogy az utóbbi kategóriában leginkább olyan emberek vannak, akiknek teljesen irreális elvárásaik vannak a másikkal szemben, a kapcsolatokról alkotott véleményük pedig teljes tévképzeteken alapulnak. Van, akinél ezt a megfelelő családmodell hiánya okozza sajnos, másnak pedig szimplán az egekben van az egója vagy túl sok romantikus filmet nézett. Természetesen olyan is van ezek között, aki normális, csak nincs szerencséje, de ez a ritkább.
hát nem tudom...
én 21 vagyok, szüleimmel élek, mert még tanulok. diploma után egy másik szakot szeretnék elvégezni, szóval kb 25 éves koromig itthon fogok lakni szerintem.
párkapcsolatom most nincs, de nem is szeretnék még 1 évig legalább. nekem ez most jó így, volt már komoly kapcsolatom szóval tapasztalatom van, de most nem vágyom erre. mire befejezem a következő egyetemet szeretnék egy komoly kapcsolatot, hogy után el is tudjak költözni itthonról, de addig nekem jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!