Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskola vagy magánélet?
Nyilván vagy egy arany középút, de melyik számotokra a fontosabb? Hogy az összes dolgozatodra/vizsgádra a maximális teljesítményedet nyújtsd, vagy az hogy a magánéleted virágozzon? Sajnos a kettőt nem lehet teljesen összeegyeztetni.
Aranyközépútnak valami olyasmit gondoltam, hogy a magánéletünkre is fordítunk sok időt, viszont ez kis méretékben biztos, hogy a a suli kárára megy (jóó, most nem azt mondom, hogy bukdácsoljunk).
Nektek mi a véleményetek? Hoznátok a kapcsolatotokért egy kis mértékű áldozatot az iskola, tanulás kárára?
Nem középiskolára gondolok elsődlegesen, mert akkor a tanulás az első, hanem egyetem, fősuli stb.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert elég rossz helyzetben vagyok. Barátom olyan maximalista a sulival kapcsolatban, hogy az nem igaz! Mondjuk, megértem, mert én is az vagyok, de talán nem ennyire. Zavar, hogy a kapcsolatunk kárára megy a sok tanulása,különórája (zh felkészítés stb)pedig nem egy olyan szakra jár, ami egy baromi nagy was ist das lenne...
Próbáltam vele megbeszélni, hogy a tanulás mellett fordíthatna több időt ránk, de sose sikerült. Vagy ha igen, akkor is a fejfájását hallgatom a zh-k nehézségéről meg félelmeiről.
Én is ezt érzem.
Kevés talik miatt részemről a tűz is kezd kialudni. A talik után 2-3 napig még ég, de utána már nem... alig jut eszembe, meg semmi..
Ha mindenképp választani kéne akkor inkább az iskola. Bár azért a legtöbb esetben nem muszáj választani, össze lehet egyeztetni a kettőt szerintem.
Igaz egyetemre (még?) nem járok, de barátom van és így is annyi szabadidőm van, hogy bőven tudnék tanulni is ha nagyon akarnék, mert nem igénylem a napi 5-6 óra másikon lógást és ő sem. Nem is járnék olyan emberrel, aki mellett nem jutna idő egyéb fontos dolgokra és ebből problémáink lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!