Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iskola vagy magánélet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iskola vagy magánélet?

Figyelt kérdés

Nyilván vagy egy arany középút, de melyik számotokra a fontosabb? Hogy az összes dolgozatodra/vizsgádra a maximális teljesítményedet nyújtsd, vagy az hogy a magánéleted virágozzon? Sajnos a kettőt nem lehet teljesen összeegyeztetni.

Aranyközépútnak valami olyasmit gondoltam, hogy a magánéletünkre is fordítunk sok időt, viszont ez kis méretékben biztos, hogy a a suli kárára megy (jóó, most nem azt mondom, hogy bukdácsoljunk).

Nektek mi a véleményetek? Hoznátok a kapcsolatotokért egy kis mértékű áldozatot az iskola, tanulás kárára?

Nem középiskolára gondolok elsődlegesen, mert akkor a tanulás az első, hanem egyetem, fősuli stb.

2014. nov. 13. 14:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Atyavilág! Hát jó, hogy nem élőben beszélek veled, mert leszakad a pofám attól, amit írsz. Igen, meg lehet csináltatni ingyen is a tömést, kérdés milyen minőségben. Tudod te, hogy Angliából külön turisták indulnak ide a fogorvosok miatt, mert itt sokkal olcsóbb? Ha valaki minőségit szeretne, az megfizeti az árát. A testvéremnek ingyenes orvosok miatt van 4 ciszta a szájában, és 1 fogát ki kellett húzni, mert úgy elrontották. Azóta magánhoz jár. És azért mert nem életem az egyetem azért miért ne lennék elkötelezett? Ki mondta, hogy az életemnek arról kell szólnia? Ez a gondolkodás beteges. Nem a pénzért tanulom azt, amit. De a pénzért is. Miért tagadjam? Érdekel az emberi test, és embereket szeretnék gyógyítani, de senki nem akar ennyi munkát belefektetni sz.rérhugyér. Lelkiismeretesen csinálom, és ugyanmár, mit puskázzak? Nem puskázok, itt nem lehet, kivágnak, és amúgy is minek, ha tudom? Az ország 2. legjobb gimnáziumából jövök kitűnő tanulmányi eredményekkel, és ezt nem puskázással értem el. Akkor sem a gimi volt az életem, és ne mondd már meg nekem hogy éljek. Amúgy meg, a barátom szakközépiskolában tanul, autószerelőnek, és csukott szemmel összerak neked 3 motort is egy hét alatt. A múltkor előadást tartott nekik egy mérnök hallgató a BME-ről, és kiröhögte, mert ő már rég tudja azokat a dolgokat, amiket a mérnökök egyetemen tanulnak. Még a barátom mondott neki újat. De ha így jó neked, én meg nem kezelném a te szádat, mert baromi rosszindulatú vagy, és úgy gondolod csak neked leheet igazad :)
2014. nov. 14. 15:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Ja és elárulom, hogy a legjobbak között vagyok az évfolyamomon. Puszta tudás, mint már mondtam, nem puskázok, elég gáz puskázással előre jutni, de azt is írtam már, hogy nem lehet :) Elkötelezett meg nem attól leszek, hogy 0-24ben tanulok és semmi mást nem csinálok. Hanem attól, hogy amikor csinálom, akkor 110%ban odateszem magam.

Amúgy hallottál már a fotografikus memóriáról? Azoknak az embereknek, akiknek ilyen a memóriájuk, nem kell tanulniuk 10 órát, hogy elérjenek valamit, elegendő nekik pár óra, és kész. Attól még ők is elkötelezettek.

2014. nov. 14. 15:07
 23/27 anonim ***** válasza:

20-asnak: a kérdésedre a válasz: Nem.

21-nek: Jó rendben, legyen neked igazad. Minden jót!

2014. nov. 14. 20:20
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi: egy motor összerakása és megtervezése között fényévnyi különbségek vannak. Én 3 hét alatt 21 motort is összerakok neked, de mindegy ne vitatkozzunk, mert nincs értelme.
2014. nov. 14. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Na jó, még annyit nem tudok megállni, hogy elmondjam, én azért váltottam magánorvosról ingyenesre, mert amit a 30 év tapasztalattal rendelkező magán betömött nekem több tízezer forintért, egyszercsak fogta magát és 1-2 év után kiesett, az ingyenes pedig megcsinálta faszán. De jól van te vagy a fotografikus memóriájú supergirl, aki mindenkinél mindent jobban tud, biztos nem úgy van, ahogy mondom, még véletlenül sem. Az autószerelő barátod meg akkor röhögjön meg pofázzon, ha elvégzi a gépészmérnökit, add csak át neki. Majd a Mazda-mx-5-ösömet hozzá fogom elvinni :) Tényleg igaz, hogy az orvosisok el vannak maguktól szállva, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna.

Ideírsz, mintha neked nehéz lenne, erre leírod, hogy minden hétvégéd szabad, én kérek elnézést.

2014. nov. 14. 20:48
 26/27 anonim ***** válasza:
Igaz, félreírtam. Mikor mentem edzeni a buszon már rájöttem, és tudtam, hogy majd belekötsz. A barátom most tervezett meg egy trabant motort, mert képzeld csak házi feladat volt nekik :) 5öst kapott. Ebből nagyon jó. :) És hát... 1 hete volt rá, de már kiskora óta szórakozik ilyenekkel, szóval nagyon tudja.
2014. nov. 14. 20:48
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja, és hmm, nem írtam, hogy minden hétvégém szabad, azt írtam az estém szabad szombaton. De olvasni még azért tudni kéne. Na de mindegy most tanulok, és amúgy is törlöm a kérdést a válaszoltak közül, szóval hiába duzzogsz itt, nem fogom látni. Jó magányosságot neked!
2014. nov. 14. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!