Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskola vagy magánélet?
Nyilván vagy egy arany középút, de melyik számotokra a fontosabb? Hogy az összes dolgozatodra/vizsgádra a maximális teljesítményedet nyújtsd, vagy az hogy a magánéleted virágozzon? Sajnos a kettőt nem lehet teljesen összeegyeztetni.
Aranyközépútnak valami olyasmit gondoltam, hogy a magánéletünkre is fordítunk sok időt, viszont ez kis méretékben biztos, hogy a a suli kárára megy (jóó, most nem azt mondom, hogy bukdácsoljunk).
Nektek mi a véleményetek? Hoznátok a kapcsolatotokért egy kis mértékű áldozatot az iskola, tanulás kárára?
Nem középiskolára gondolok elsődlegesen, mert akkor a tanulás az első, hanem egyetem, fősuli stb.
Ja és elárulom, hogy a legjobbak között vagyok az évfolyamomon. Puszta tudás, mint már mondtam, nem puskázok, elég gáz puskázással előre jutni, de azt is írtam már, hogy nem lehet :) Elkötelezett meg nem attól leszek, hogy 0-24ben tanulok és semmi mást nem csinálok. Hanem attól, hogy amikor csinálom, akkor 110%ban odateszem magam.
Amúgy hallottál már a fotografikus memóriáról? Azoknak az embereknek, akiknek ilyen a memóriájuk, nem kell tanulniuk 10 órát, hogy elérjenek valamit, elegendő nekik pár óra, és kész. Attól még ők is elkötelezettek.
20-asnak: a kérdésedre a válasz: Nem.
21-nek: Jó rendben, legyen neked igazad. Minden jót!
Na jó, még annyit nem tudok megállni, hogy elmondjam, én azért váltottam magánorvosról ingyenesre, mert amit a 30 év tapasztalattal rendelkező magán betömött nekem több tízezer forintért, egyszercsak fogta magát és 1-2 év után kiesett, az ingyenes pedig megcsinálta faszán. De jól van te vagy a fotografikus memóriájú supergirl, aki mindenkinél mindent jobban tud, biztos nem úgy van, ahogy mondom, még véletlenül sem. Az autószerelő barátod meg akkor röhögjön meg pofázzon, ha elvégzi a gépészmérnökit, add csak át neki. Majd a Mazda-mx-5-ösömet hozzá fogom elvinni :) Tényleg igaz, hogy az orvosisok el vannak maguktól szállva, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna.
Ideírsz, mintha neked nehéz lenne, erre leírod, hogy minden hétvégéd szabad, én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!