Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34-35 eves ferfi hol kellene tartson maganelet teruleten? Mi lenne a normalis? Baratno, kalandok, feleseg?
Szerintem nincs olyan, hogy mi a normális. Van, aki nem akar családot, feleséget. Van, aki már sokkal hamarabb ott tart.
Viszont ha valaki tényleg családot szeretne, feleséget, néhány gyereket, azért 35 évesen már szerintem ideje lenne elkezdeni erre koncentrálni.
Most az átlagot kérdezed vagy és egyáltalán? Sokan 35 évesen is úgy élnek, mint a tinédzserek, buliznak, nőznek, nem egy ilyen embert ismerek. De az átlag, akik rendelkeznek egzisztenciával, feleséggel, gyerekkel. Kinek mi a vágya, igénye.
De ennyi idősen legalább alapvető lenne az önálló egzisztencia.
Az a "normális" ha tisztában van önmagával, a lehetőségeivel, vágyaival.
Mivel a személyiségfejlődés állomásai napjainkban igencsak kitolódtak, ezért az sem probléma, ha az illető még a "fiatal felnőttkort" éli, tehát a tartós, elköteleződő kapcsolatok kezdetén tart. Nem lehet csak úgy, a szögről leakasztani az ideális társat, ezért sokkal optimálisabb, ha még csak keresgél, mint az, hogy beleragad egy rossz kapcsolatba és elköteleződik a nem megfelelő személy mellett.
A "gond" akkor van, ha nincs is igénye megállapodni, mert ez kötődési zavarra utal.
Nincs rá egységes szabályzás, ahogyan már írták többen.
Ha az átlagot nézzük, akkor már minimum 10 év munkaviszonnyal szerintem azért valamit fel kellene tudni mutatni. Én is 36 éves vagyok, bár nő. Az ismerősi köröm is ez a korosztály. Többnyire családosak kicsi gyerekkel, lakással, lakáshitellel. De boldogulnak. Van egy-két szingli is, de mindenki az állandóság és a végleges kikötés felé igyekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!