Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ritka manapság, hogy egy nő tudjon főzni?
A mai lányok a gyorskajákon élnek, semmi nem érdekli őket, csak a pénz és a szép ruhák.
Hol vannak azok a házias nők akik finom vacsorával várják a szerelmüket otthon? Ugye mégis csak a nő dolga a főzés.
Nem rég találtam rá erre a blogra és végre felcsillant a remény, hogy vannak még normális lányok.
(helyesírást ne nézzétek, nem ezen van a hangsúly)
Van köztetek olyan lány aki tud és szeret is főzni, és nem csak a cipők érdeklik? Vagy valaki, aki hasonló blogot vezet? Várom a linkeket!
Én nagyon szeretek főzni, tudok is, kislányom és párom szereti, de exférjem is szerette a főztöm, mint ahogy ha vendégek vannak, akkor se vallok szégyent.
Igen, nálunk én főzök.Viszont nem én nyírom a gigantikus méretű udvaron a füvet, sem a sövényt vagy a tujákat.Ha kiég egy égő, nem én mászkálok a létrán.
Ellenben a grillezésben a párom a zseni.Ha itthon van, segít mindenben, a zöldségpucolástól kezdve a mosogatásig, tehát nem bejárónőnek néz.
De minden másban segítőkész, legyen a kávém az ágyban, vagy pl. a mai nap, hogy iszonyat taknyos lettem, még meló előtt beugrott a gyógyszertárba, mondván ne gyalogoljak betegen.
Igen, az ember szívesen föz, szívesen jár a másik kedvében, de ennek kölcsönösen kell működnie.
"Be sem fekszenek az ágyadba utána"?
Azt hittem ami kölcsönös örömforrás azért nem vár el az egyik fél javadalmazást.
De akkor ma meglepem a férjem egy húszezressel, hátha hajlandó.
En szeretek főzni ,de csak hétvégén főzök. Hétközbe rendelünk ,de rendes főt étel.
Párom is főz ,de van amikor együtt szoktunk.
Nem kéne olyan pasi aki ezt elvárja és ó csak ül mint a kiskirály.
N25
Nem olyan ritka, csak az ideírogató "öntudatoskák" igyekeznek az általad is kifogásolt szemléletet alapnak beállítani, hogy a tömegben ne tűnjenek fel, mint afféle életképtelen r.-ok.
Mindenki tud főzni. Egy nő tud és szeret is főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!