Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ritka manapság, hogy egy nő tudjon főzni?
A mai lányok a gyorskajákon élnek, semmi nem érdekli őket, csak a pénz és a szép ruhák.
Hol vannak azok a házias nők akik finom vacsorával várják a szerelmüket otthon? Ugye mégis csak a nő dolga a főzés.
Nem rég találtam rá erre a blogra és végre felcsillant a remény, hogy vannak még normális lányok.
(helyesírást ne nézzétek, nem ezen van a hangsúly)
Van köztetek olyan lány aki tud és szeret is főzni, és nem csak a cipők érdeklik? Vagy valaki, aki hasonló blogot vezet? Várom a linkeket!
Ez a kérdés még megvan?
Öcsém már totyogós korától érdeklődött a főzés iránt, annyira, hogy egyszer majdnem felrobbantotta a lakást, mert annyi idősen még nem tudta kezelni a gáztűzhelyt. De most felnőtt férfiként simán főz magára, ellátja magát önálló albérletben. Nem tekintem férfinak azt, aki erre nem képes és a nőtől várja el elavult szerepek miatt. Egy felnőtt ember tudja ellátni magát, akár férfi, akár nő.
en a veszpremi egyetemrol ismertem sok ott vegzett mernokot, a mostohaapam kandidatus volt a felesege adjunktus es rengeteg tanitvanyuk volt akik sikeres es nagytudasu mernokok lettek. nem gondolnam hogy mara ez az egyetem csak "tudatlan videki" mernokoket ad a vilagnak.
en 30 eve nyugaton elek es sokszor csak elcsodalkozom hogy Mo on meg mindig a fovaros a vilag kozepe es a videk ahol a lakossag nagy resze el lenezett dolog. Itt szerencsere nincs ilyen sot az eletforma miatt (mivel itt is minden elerheto ) sok varosi szamara azt jelenti hogy ha megengedhetik maguknak akkor tartanak fent egy v ideki hazat is ahol kipihenhetik magukat ahol a termeszet igazi kikapcsolodast nyujt . de Mo on a 3 eve Pesten elo videki szarmazasu is lenezi mar az otthoni rokonait is. Tisztelet a kivetelnek. en Pesten szulettem es videkre mentem ferjhez. Minden nap 120 kmt vonatoztam de amikor verge hazaertem es magam mogott hagytam a pesti forgalmat koszt tulekedest , mindjart megvaltozott a hangulatom a csendtol a viragok illatatol amik a kertekb ol jottek es attol hogy nem a fovarosban kell elnem egy 10. emeleti lakasban 50 negyzetmeteren hanem egy olyan lakasnak az aran szep tagas 3 szobas csaladi hazban lakhattunk hatalmas kerttel. igaz ennek az ara az ingazas volt es sok eve de ma is ezt a verziot valasztanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!