Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ritka manapság, hogy egy nő tudjon főzni?
A mai lányok a gyorskajákon élnek, semmi nem érdekli őket, csak a pénz és a szép ruhák.
Hol vannak azok a házias nők akik finom vacsorával várják a szerelmüket otthon? Ugye mégis csak a nő dolga a főzés.
Nem rég találtam rá erre a blogra és végre felcsillant a remény, hogy vannak még normális lányok.
(helyesírást ne nézzétek, nem ezen van a hangsúly)
Van köztetek olyan lány aki tud és szeret is főzni, és nem csak a cipők érdeklik? Vagy valaki, aki hasonló blogot vezet? Várom a linkeket!
Mert te azt hiszed, hogy ezeket a technológiákat a fővárosban állítják elő? :DDDD
Hát, eddig is láttam rajtad, hogy egy elb@s.z.ottul ostoba r1b4nc vagy, de ezzel a dumával még engem is megleptél :DDDDD
Egyébként még ha igazad is lenne, de nincs: gondolkozz már, te kretén, internet nélkül lehet élni minden további nélkül, kaja nélkül viszont nem :DD
Felfoghatatlan, hogy lehet valaki ennyire súlyosan, mélységesen buta :DD
Te tutira valami HRs ostobenkó k_rva lehetsz, azok ilyen fogalmatlanok a világról.
Tudod, hogy hány erőmű van az országban? Kb. 35.
Tudod, hogy mennyi van ebből Pesten? 2 darab, ráadásul nagyon kicsik, tehát az általuk előállított energia a főváros energiaszükségletének csak a töredékét fedezi, a lakossági energiafogyasztásnak körülbelül az 5%-át, a közüzemi energiaigényről nem is beszélve.
Még áramotok sem lenne a lakások 95%-ában, te ostoba szar, fűtésről meg nem is álmodhatnátok, tömegközlekedésről pláne nem.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mivel is üzemelne az a 2 erőmű, mert ugye a gázt nem ott bányásszák :D
De beszélhetünk arról is, hogy hány mosógép-gyár vagy gáztűzhely-gyár van pesten, hát egészen pontosan 0 :DDD
Na meg lenne is gáztűzhelyetek, gázotok az már nem, elektromosságot az előbb már szintén kitárgyaltuk.. :D
Szóval ennyit erről, de nyomasd csak tovább a hülyeségeidet, körbeküldtem a kollégáknak is ezt a kérdést, már ők is rajtad röhögnek :DDD
" internet nélkül lehet élni minden további nélkül, kaja nélkül viszont nem :DD "
Akkor eszünk import élelmet, mint javarészt eddig is :)
Leszarom hány %-át termeli a GDP-nek, Budapest egy élhetetlen, zajos, būdös város, tele stricikkel, drogdílerekkel, sötétedés után az utcára se tanácsos kimenni.
Köszi, nem szeretném ott nevelni a lányom, pláne nem egy panellakásban megrohadni, inkább élvezzûk a csendes, biztonságos vidéki életet, a rengeteg zöldben ami körülvesz az udvaron.
Diplomás mérnökök mind, mint én, szóval még ezt is benézted :D
Kicsit sajnállak is már, úgyhogy egy jótanács: jobb, ha kussolsz, baby, ebből te már nem jössz ki jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!