Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha egy olyan pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy olyan pasinak akarom megmutatni, hogy mit veszített, aki pár hónap játszadozás után minden kommunikációs utat lezárt, de előtte nem óhajtott erről szólni?

Figyelt kérdés

Magyarán minden magyarázat nélkül szívódott fel.

Én pedig fejleszteni akarom magamat, hogy x idő múlva, amikor már minden téren elégedett leszek magammal megmutatni neki, hogy ez is bennem rejlett és már nem kaphatja meg?

Vagy ez szörnyen gyerekes és csak a csalódottságból fakad?

2017. okt. 15. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Magad miatt fejlődj, ha nem illettetek össze, tökmindegy, hogy most tűnt el, vagy később szakított volna évekkel később.
2017. okt. 15. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha belegondolsz tiszta fejjel, nem vesztett az ég világon semmit. Ügyes volt, hogy lelépett egy ilyen hülye p*csa elől.
2017. okt. 15. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, csak értelmetlen. Ha így nem kellettél neki, akkor 5-10 kilóval kevesebben sem fogsz, mert ez is benned rejlik, hogyan még akár plusz 10 kiló is. Mindenkiben minden benne rejlik, de a pártalálás olyan hogy az itt és most alapján ítélünk.

Nem akarsz esetleg önmagadért változtatni?

2017. okt. 15. 11:34
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, hogy nagyon érdekelné a változásod.Aki Ennyire jellemtelen, hogy szólni sem szól, az semmiféle erőfeszítést nem érdemel a jövőben.

Csak önmagad miatt tégy dolgokat, soha ne más miatt.Egyébként is mire a végére érsz a fejlesztésednek, addigra már régen túl leszel a csalódottságodon.

2017. okt. 15. 11:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Leginkább önmagamért akarok változtatni, nem miatta.
2017. okt. 15. 11:38
 6/13 A kérdező kommentje:
De ha meg megváltoztam, szeretném ha látná, hogy rosszul étélt meg. Bár igazatok van és valószínűleg akkor már nem is számítana.
2017. okt. 15. 11:48
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem csak energia pocsékolás ezzel a taggal foglalkozni.
2017. okt. 15. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, te úgy éreznéd, ha valamelyik exed most milliárdos fitnesszmodell lenne, akkor vesztettél volna, hogy nem maradtál vele?

Mert én, akikkel szakítottam akkor sem érezném veszteségnek, ha nobeldíjat és férfi szépségversenyt nyernének miközben árva gyerekeket gyógyítanak afrikában.

Szerintem gondold át újra a dolgot. Jobban szeretni vagy becsülni nem fognak a sikerért.

Nem voltál elég érdekes a számára, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennél értékes, csak számára nem voltál az.

2017. okt. 15. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez szörnyen gyerekes.

Meg felesleges is, mert valószínűleg a műholdak magasságából szarik rá, hogy te mit csinálsz meg hogyan fejleszted magad.

2017. okt. 15. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ferltehetően rohadtul nem fogja érdekelni, de mégcsak észrevenni sem.
2017. okt. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!