Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak, majd rájöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak, majd rájöttem, hogy megcsalt a párom, nem tudom, mit csináljak? 22L

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz erről írnom. Három hónapja megerőszakoltak, feljelentés, minden szükséges vizsgálat, kihallgatás megtörtént. Nyugtatókat és altatót szedek azóta. Nem tudok enni, pánikbeteg lettem, nem nagyon kommunikálok senkivel, nagyon fáj ez nekem, többször gondoltam, hogy véget vetek az életnek. Azóta nem tudtam testi kapcsolatot létesíteni, jelenleg ezt még elképzelhetetlennek érzem. Tegnap kiderült, hogy megcsalt a párom ez alatt a három hónap alatt, nem egyszer. El akartam menni itthonról, összepakoltam, de rámzárta az ajtót és végül ő ment el. Most az anyjánál van. Nagyon kikészültem, ez volt az utolsó késdöfés, mostmár abszolút azt érzem, semmi értelme az életemnek. Nincs senkim, a munkahelyemről, amit nem is szerettem sosem lassan kirúgnak ha nem javul az állapotom, nem tudom feldolgozni, és a párom is becsapott, olyan keveset keresek (havi 100) hogy ebből itt budapesten nem tudnék egyedül megélni. Két hétig türelmes volt, aztán megunt, megértem. Most itt ülök a kádban, zokogok, félek, hogy be fogom venni az összes gyógyszerem, meg szeretnék halni. Valaki mondjon pár jó szót, tanácsot, mert az üres lakás csendje és a gyógyszerek egyre hívogatóbbak.
2017. okt. 14. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Baratnod van akivel megbeszelheted? Eletem melypontjan nekem a privat blogom segitett a legtobbet,en massal nem akartam megosztani,de a lenyeg h valahogy/vkinek add ki magadbol.Szornyu dolog ami tortent veled de nem adhatod fel, mert akkor sosem tudod meg h milyen lesz amikor nagyon jo lesz neked! Marpedig ha ez a legalja,ennel csak jobb johet. Lepesrol lepesre probalj meg nyitni az emberek fele,nem minden ember ilyen goreny mint a exed! Add meg magadnak a lehetoseget h megtapasztalod a jot! Mert jonni fog. Szivesen meghallgatlak bmikor privatban!
2017. okt. 14. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A legsötétebb alagút végén is ott a fénysugár. Ez csak egy érzés, ami elmúlik.
2017. okt. 14. 16:23
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani hogy innen szép győzni!

Nem tudom miért de az írásodból nekem az jön le hogy olyan nő vagy aki erőss.

Igaz most egy nehéz helyzetben vagy és ez mindenkit megviselne.

De túl fogsz ezen jutni, megtalálod a módját, úgy lelkileg mint anyagilag. Aztán majd évek múlva azt fogod mondani magadban : nekem sikerült, megcsináltam! :)

2017. okt. 14. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!