Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egyedül moziba menni?
Figyelt kérdés
Néha kikapcsolódnék moziba elnyamnyogni valami kajàn de sose voltam egyedül még. Gàz egyedül? 24f2017. okt. 14. 12:00
11/20 anonim válasza:
#10 Nyilván, valahol el kell férnie a popcornnak. :)
12/20 A kérdező kommentje:
Az sokba kerül menj olyankor amikor kevesen vagytok akkor màszkàlhatsz is vagy vihetsz masszírozó gépet vagy egy kempingàgyat a terem elejére:D
2017. okt. 15. 10:29
13/20 anonim válasza:
Nem kerül sokba, mert egy jegyet vásárolok meg csak. A két szélsőt csak lefoglalom.
Nem tehetek óla.. zavar, hogy beszélnek mellettem, majszolgatják a nachost, meg vakaróznak.. :)
14/20 anonim válasza:
87%! =D Most megnyugodtam. Azt hittem csak én vagyok ekkora genyó. Télen van hova letenni a kabátot, nyáron nem vagyok beszorulva két izzadt gorilla közé, el lehet kényelmesen terpeszkedni, élni tudni kell na. =D
15/20 anonim válasza:
Én mindenhová egyedül megyek, moziba, buliba, strandra, akárhová. :) Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások. :D
39f
16/20 anonim válasza:
En igazabol tok hulyesegnek is tartom pl randinal a mozit, bamulunk ketten egy filmet es ennyi randinak? Hazasparoknal, kapcsolatoknal mas, mert nem ismerkedesrol szol. Jobb haverral vagy egyedul menni. Mar azt se lehet megcsinalni a moziban h jol leapol egy csaj vagy egymast baszogatjuk mert mindenhol kamera van.
17/20 anonim válasza:
Én szoktam egyedül járni és van, amikor a barátnőimmel megyek. Ha érdekel a film, akkor egyedül megyek, élvezem, hogy senki nem b#szogat és nyugodtan nézhetem a filmet. Ha inkább a "közösségi élmény" miatt megyek barátokkal, akkor hagyom, hogy valami ízlésüknek megfelelő romantikus fost vagy százhuszadik Adam Sandler filmet válasszanak, amit én végigszenvedek, de amiatt lesz a végén jó élmény az egészből, hogy a filmet végigröhögjük a barátnőimmel :D
18/20 anonim válasza:
En is elakarok majd menni,egyedul. Az egyik szabadnapomon.
19/20 anonim válasza:
Én gyakran megyek egyedül, kit érdekel ki mit gondol :) főleg, ha olyan filmet néznék, amit amúgy nem tudnék mással, mert mást époen nem érdekel.
23/L
20/20 anonim válasza:
Nem az.párom is egyedül megy néha, ha engem nem érdekel a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!