Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én inkább egyedül maradok, minthogy lejjebb adjam az igényeim. Miért is baj?
Figyelt kérdés
Nem tudok lejjebb adni az igényeimből, és nem is akarok.2017. okt. 3. 19:04
3/21 anonim válasza:
Magánügy.
A te életed, a te döntésed, a te felelősséged. :)
4/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyébként egyetértek veled hogy van egy elképzelésed és ragaszkodsz hozzá.
5/21 anonim válasza:
Nekem nem baj. Gondolom szerintem lesznek mások is akik így gondolják majd.
6/21 A legrosszabb válasza:
Ja, ne adj lejjebb az igényeidből. Ma randiztam egy 85 pontos csajjal, de nálam alap a 86 pont. Éppen csak, hogy kiesett, a fenébe is, nem sokon múlott. :(
7/21 anonim válasza:
Miért lenne baj? Te döntöttél így, ez a te életed. Az más kérdés, ha majd egyszer,soká, magányosan üldögélsz, és mindent megadnál azért, hogy másképp legyen, hogy bárcsak engedtél volna....
8/21 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akar. Maradj örökre egyedül akkor, pont lekakilom. Amúgy megsúgom, idővel te is csak rondább leszel.
9/21 anonim válasza:
Nem baj. Neked kell így élni. Ha neked jó, másnak is legyen jó. De hidd el, mást nem is érdekel, max a családodat.
10/21 anonim válasza:
Senkit nem erdekelnek az igenyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!