Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én inkább egyedül maradok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én inkább egyedül maradok, minthogy lejjebb adjam az igényeim. Miért is baj?

Figyelt kérdés
Nem tudok lejjebb adni az igényeimből, és nem is akarok.
2017. okt. 3. 19:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért is baj? :O
2017. okt. 3. 19:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Értettük. De ez bennünket igazán nem érdekel!!!!!!!!
2017. okt. 3. 19:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Bírom, hogy itt mindenki okosabbnak gondolja magát a másiknál... :D
2017. okt. 3. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Egyáltalán nem baj, ez a te magánügyed. Ha az igényeid szinkronban vannak veled, úgysem lennél boldog, ha lejjebb adnál, ha meg nincsenek, vagy lényegtelenek, akkor meg úgyis átalakul idővel.

Egyébként azoknak, akik az ilyen gondolkodásúaknak rosszat kívánnak és keserű, magányos öregkort, üzenem, hogy az anyai nagyanyám több, mint 50 évet élt házasságban nagyapám haláláig, 3 gyereket felneveltek együtt, lett 5 unoka, de a kötekedő és gonoszkodó viselkedése miatt mindenki igyekszik távol maradni tőle.

2017. okt. 3. 20:27
 15/21 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes ember a sok besavanyodott uborka között.

2017. okt. 3. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Ki kívánt itt rosszat? Egyébként hogy jön össze nagymamád rossz természete ezzel a kérdéssel? A kérdező a másik nemmel szemben támaszt egy igényt, aminek önmaga nem tud megfelelni, másképp nem lenne egyedül. A másik lehetőség, hogy ide jár szórakozni, mert nincs ember, aki szóba álljon vele.
2017. okt. 3. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
"A kérdező a másik nemmel szemben támaszt egy igényt, aminek önmaga nem tud megfelelni, másképp nem lenne egyedül." - Azért erre ne vegyél mérget. Én pl. megfelelek a saját igényeimnek, és egyedül vagyok évek óta, mert nem találkoztam olyannal, aki passzolna hozzám, olyannal meg nincs értelme összejönni, akivel nem működik. Mellesleg így is teljes életem van, szóval nem estem kétségbe, mert nincs kapcsolatom.
2017. okt. 3. 20:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Én is megfelelek a saját igényeimnek.
2017. okt. 3. 20:51
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Ez mégis kit érdekel? :D

Te dolgod, viseld a következmenyeit.

2017. okt. 3. 20:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Magányosabb vagyok egy olyan ember társaságában, aki nem képes megérteni, mint egyedül a szobámban ülve. Miről beszélünk akkor?
2017. okt. 3. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!