Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma esti beszédtéma: Mit gondolsz mai fiatalság hóbortjairól?
Igyekszem minden nap feltenni egy értelmes kérdést a társadalommal szemléletével kapcsolatban. Ez a harmadik ilyen kérdésem.
A kérdés adott: A mai világban hetente tűnik fel, illetve el a (furcsábbnál furcsább) stílusok. Emo, scene, stb. Filmekből is vesznek át hasonlókat, mint például az úgynevezett "vámpírok", vagy a legújabb stílus, a "vérfarkasok" (igazából, mikor először láttam ilyet, eléggé meglepődtem :)) Neked mi a véleményed erről? Esetleg kitaláltál egy saját stílust? Oszd meg velünk!
Kurv@ nehéz, ctrl+c ctrl+v :P
Amúgy tök jók ezek a beszédtémák, a holnapi lehetne: "Tanuljuk meg a kategóriákat helyesen használni!"
ne tévesszen meg senkit, hogy ide írtam, de tény hogy itt van a legjobb közösség :)
Meghát, Babi néni is itt ügyködik :D
Elégé elkorcsosult a mai fiatalság. Megtanulhatnának végre normálisan viselkedni, meg leszarni az ilyen hülye divatirányzatokat, mert bizony kedveskéim, ez nem fejleszti a személyiségeteket.
Babi néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!