Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől "lett" ilyen eza mai "fiatalság"?
Itt olvasgatom, hogy 13-14-15 évesek egymással már megy a szex, meghogy belenyúl a gatyájába, megfogdossa..stb. És olyanokat kérdezgetnek hogy, elsehiszem. "Hogykell ezt hogykell azt, meghogy ma lefekszem a barátommal, mit kell csinálnom..." Én se vagyok "öreg" 21 éves, de az én "időmben" tanították az iskolába ezeket a dolgokat. Napersze nem azt, hogy egyből ba***ák meg egymást (bocs, a kifejezésért)... De mégis, volt egy alap dolog... A másik, meghogy itt azt mondja, hogy ő 100% hetero, de ki**alta a legjobb barátnőjét, meg smároltak, és mennyire jó volt, de nem szereti a lányokat... Olvasgatom ezeket a kérdéseket, és csak nézek mint a moziban, hogy Csak Én maradtam ki ezekből, vagy nem tudom, de régen nem emlékszem ilyen dolgokra mikor 14-15 éves voltam... Vagy most eza "divat" mert sok lány csak "divatból" lezbi. Meg sok "ismerősöm" alig, hogy megismer egy fiút/lányt ilyen 2-3 randi után lefekszenek, és 2 hétig megy az "imádom, életem szerelme" utána meg úgy gyűlölik egymást, hogy az kész...
A mai "fiataloknak" ez kell? Vagy honnan jönnek ezek a dolgok, és hogy kezdődött el ezaz egész?
Egyrészről nem élrtem téged ez mér zavar? :)
Most komolyan. Én nem állitom hogy az itt kérdezősködő gyerekek akár csak 80%-a is érett lenne a szexre, de legalább kérdeznek, mert van hol. Nem mindenki ugyanolyan neveltetést kapott és nem vagyunk egyformák.
Miért fáj az neked hogy az ismerőseid 2-3 hét után lefekszenek valakivel? Én ugy érzem hogy itt csak "savanyú a szőlő". :)
Amikor én sulis voltam (27) vagyok nálunk a menő lányuk ugyanugy szexeltek 14-15 évesen és discoba jártak, de ettől még nem volt mindenki ilyen.
Mindenhol vannak későn és koránéről, félreneveltek és alulinformáltak, de ez akkoris igy volt, maxcimum nem kapott a dolog nyilvános fórumot, illetve ekkora betekintést.
Én nem azt mondom hogy ez jó dolog, de ilyen a mai felpörgött világ.
Melleselg ha belegondolyzs nagyanyáink ugyanugy 16-17-18 évesen férjhezmentek, tehát szexuális életet éltek a házasság után.
Egy kis toletrancia. Szerintem ez hioányzik belőled.
Én is 18 éves lány vagyok és teljesen egyetértek az előttem lévővel és a kérdezővel. Egyre lejjebb esik az erkölcsi mérce, ez borzalmas...
Olyan nehéz rendes barátot/barátnőt találni, aki még nem ment át a fél városon, ill akin még nem ment át a fél város.
Sajna ez van, változtatni mi nem tudunk:(
Azért jó hogy vannak még ilyenek akik ezen megütköznek.
Kedves utolsó.
Az első hozzsászóló vagyok.
Azt megkérdezhetném hogy miért mások szexuális szokásai alapján döntöd el hogy barátkozol e velük vagy sem?
Mert szerintem ez rohadtul a magánügye az illletőnek, és magadról állitasz ki szegénységi bizonyítványt ha te kizárólag ez alapján váloggatod meg a barátaidat.
Nagy tévedés.
Az állít ki magáról szegénységi bizonyítványt aki elmondhatja:
-13 vagyok és nem szűz.
-18 vagyok és már legalább 20 lányt vittem ágyba.
-25 vagyok és AIDS-es mert annyi partnerem volt már mint égen a csillag.
Én inkább ezeket tartom cikinek.
Nem pedig azt, hgy nem fogok összeállni olyan pasival aki orrba szájba szexelt mielőtt megismert.
huh hát figyejj én is 14 vok és a hócipőm tele van vele h egyik társaságba sem tudok beilleszkedni mert mindenütt a szex a téma meg h én mien menő vagyok ez miatt meg stb meg h hjajj tegnap a buliba smároltam azzal meg azzal és már járunk is
talán a szülő az oka néhány emberke ilyensége miatt h nagyon elvannak engedve pl 14 .éves mi a szart keres egy retroban? már bocs de engem elengedni sem engednek el másrészt meg a személyit kérik akkor h a fenébe jutnak be? hmm
sokmindenki viszont azért ilyen pl a menő(sködők) ezzel azt hiszik h milyen nagyok ez a véleményem kicsit elvannak néhányan szálva és mindíg az a hülye aki ezeket nem csinájja és sokan ez miatt is tesznek meg olyan dolgokat h beilleszkedjenek.. mertr egyedül rossz hidd el
Engemet is rettentően zavar mert családom van és a mai fiatalságon én is elszörnyülködöm manapság egyre gyakrabban!!!
Én nem tudom miféle felelőtlen utolsó szülők élnek a mai világban közöttünk ez szerintem mind köszönhetjük a munkaügyi minisztériumnak is!
Hogy-hogy jön ez ide???????? FIGYELJETEK!!!!
1:Adott egy átlagosan fiatal és normálisnak mondható pár!
2:Besikerül egy gyermek!
3:Anyuci ugyebár gyesre megy!
4:Apuci gűrcöl tovább keményen!
5:Aztán mikor letelik a gyes anyuci viszi a gyermekét az oviba ő meg megyen vissza melózni!
OK!!!!DOLGOZNI KELL ÉS MUSZÁLY iS!!!
"De nemelég hogy 8 órába hanem már megkövetelik a 12-16órát is mert ha nem vállalják akkor mehet munkanélkülire és ugyebár a segélyekből fenntartani egy családot nem egyszerű és nem jó dolog"!Ezért a szülők még azt is képesek bevállalni,hogy a drága édes pici gyermeke nevelésére nincs elegendő idő,Ígyhát kallódnak "(MÁR 7-8 évesen is)"!az utcán,mert a szülő ugyebár dolgozik és nincs megfelelő felügyelet!
Aztán az utcán csak egy jóakaró (haver,barát barátnő,stb...)kell és kész az elbas***t fiatal akinek az esze nem jár máson csak a bulik,pasik,csajok,alkohol,cigi,drogok,party-k,sexparty-k,stb"DE EZEKBŐL TÖMÉNYTELEN MENNYISÉGBEN"!
Remélem jól és érthetően válaszoltam mert szerintem ez van!!!
Ja még valami!!!
Ha néztek tv-t akkor biztosan láttátok már ezeket a japán agy és gyermek gyílkos ökörségeket!
" nna kedves kérdező látod az EMÓ is ezekből a szarokból indult ki"!!!Ha már a mesék sem olyanok mint régen a mi időnkben pl:én 29 éves vagyok 25 a feleségem 11 éve ismerjük egymást és 7 éve vagyunk házasok van 3 gyermekünk 7,6 2 évesek (csak azért írtam hogy lássátok nem vagyok olyan régi gyártmány)a mi időnkben a mesék sokkal szebbek és jobbak voltak,és nem ezek a szar animációs kulaságok!
Ha a mesék és a minisztériumok is ilyen elb*sz*t**k akkor min csodálkozunk!
U.I.:Pont azok szeme lőtt válnak ilyen felelőtlenné a családok akiknek ezt nem lenne szabad hagyniuk!Gondolok itt a gyámhatóságokra és a munkaügy minisztériumokra is,mert mind csak ölbe tett karral ül és nézi ahogy a fiatal lányok már egyre többen még lóval is b*******k magukat mert már azt se tudják hogy mit csináljanak amivel kirínak a többiektől és egy kis figyelmet felkeltsen ,és már az is mindegy hogy a figyelem felkeltése meik irányba halad csak az figyelemfelkeltő legyen!
"Lassan eltorzul a világ körülöttünk,és nincs ki odafigyeljen/felfigyeljen ránk és a fiatalokra akik az utcán tekeregnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSÁSZTOK!!!!!!!!!!
Jesszus utolsó.
Én megértem azv álláspontodat, de azért te meg egy kicsit tulliheged.
Egyrészről, örülök ghogy ilyen tájékozott vagy a japán "marhaságok" terén, de ha már ennyire képben vagy tuhatnád hogy az EMO egy amerikai stilusirányzat a 70'es évekből.
Nem mellesleg én a 27 évemmel, szintén meséken nőttem fel. japánon amerikain egyaránt, nem csak a lolka és bvolkát néztük hiszen a mi gyerekkorunkban volt SKY chanel, mégha nekünk nem is, mindig megtaláltuk a módját hogy nézzük.
Azért az megsugom neked hogy aki tinikorában még animéket néz.. na az pont nem szexel 14 évesen. :)
Éz olyan mint a mi fiatalkorunkban voltajk a szerepjátékosok és a képregényesek... jó ha 20 éves korukra eljutottak addig.
Ugyhogy igen a világ szörnyű, de ne kend a rajzfilmekre légyszi.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!