Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől "lett" ilyen eza mai "fiatalság"?
Itt olvasgatom, hogy 13-14-15 évesek egymással már megy a szex, meghogy belenyúl a gatyájába, megfogdossa..stb. És olyanokat kérdezgetnek hogy, elsehiszem. "Hogykell ezt hogykell azt, meghogy ma lefekszem a barátommal, mit kell csinálnom..." Én se vagyok "öreg" 21 éves, de az én "időmben" tanították az iskolába ezeket a dolgokat. Napersze nem azt, hogy egyből ba***ák meg egymást (bocs, a kifejezésért)... De mégis, volt egy alap dolog... A másik, meghogy itt azt mondja, hogy ő 100% hetero, de ki**alta a legjobb barátnőjét, meg smároltak, és mennyire jó volt, de nem szereti a lányokat... Olvasgatom ezeket a kérdéseket, és csak nézek mint a moziban, hogy Csak Én maradtam ki ezekből, vagy nem tudom, de régen nem emlékszem ilyen dolgokra mikor 14-15 éves voltam... Vagy most eza "divat" mert sok lány csak "divatból" lezbi. Meg sok "ismerősöm" alig, hogy megismer egy fiút/lányt ilyen 2-3 randi után lefekszenek, és 2 hétig megy az "imádom, életem szerelme" utána meg úgy gyűlölik egymást, hogy az kész...
A mai "fiataloknak" ez kell? Vagy honnan jönnek ezek a dolgok, és hogy kezdődött el ezaz egész?
Ez csak rosszabb lesz. Ne is lepődjünk meg...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!