Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg itt tart a mai fiatalság?!
enyhén merevedtem le mikor ezt olvastam pár perccel ezelőtt egy kérdésnél:
"basszus.. 14 vagyok..és már 1mp-be én smároltam le a pasimat..1éve 1ütt vunk..:) nemvok szűűz..:) és vigyázrááám.:) igazu h van köztünk 14év..de ha igazán szereti 2 ember 1mást..nem a korkülömbség számít..:)
am meg.. nemolyan a felfogásod mint a mai korban..nemazt mondom h. 1mp-be dugjatok..:D xD hanem h ne legyél..félénk.:) nyomassad neki.:)"
ez most tényleg komoly?! vagy ez ilyen húdemenúdolog? valaki nyugtasson meg, hogy az ilyen fiatalok vannak kisebbségben....
Itt tart a fiatalság. Mondhatnám azt a sok csúnya dolgot gondolok róluk, a magam huszonéves fejemmel/bár nem huszonéves gondolkodásmóddal/, de igazából már az én sőt még az engem megelőző generációban is van jó pár retardált emberke. Sajnos egyre többen lesznek.
A túl nagy szabadság, ami hirtelen a fiatalok nyakába szakadt, nem tett jót nekik. Nem mondom, hogy mindegyik fiatal ilyen, de sajnos mivel ez a menő, és így ez a "jó" példa, ezért ezt követik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__27410..
itt olvastam, bár választ eddig csak én írtam rá, de lehet h ma már lesznek rá reagálások délután :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!