Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy egy vonzalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy egy vonzalom szerelem vagy szimplán felfokozott nemi vágy?

Figyelt kérdés

Szóval a sok üzenetet, hívogatást, érdeklődést, gyengédséget, amit kapok, a szerelemnek tudhatom be, vagy csak a kielégülés a cél?

Mivel szerető vagyok, nincs több lehetőségem ezt jobban tesztelni, csak ennyiből következtethetek:

Folyton keres, naponta többször, minden elmesél, mi történt vele napközben, apró részletekig, pedig nem kérdezek semmit... Szívecskék, csókok mindenhol... Ha bármi gondom van, rögtön startra kész, ha kell segít, érzelmileg támogat.

1,5 éve tart ez a kapcsolat, nekem is volt párom, de szakítottam vele 1 éve, elmondtam, hogy megcsaltam, mivel nem működött köztünk a dolog, jobb külön, engedjen el...

Most érzem először, hogy részemről nincs már annyi érzelem, szexuális vágy, lépni akarok, normális kapcsolatot keresek. De hiába a hidegség részemről, egyszerűen nem tudom ezzel lerázni a jelenlegi házas partneremet, ha én nem beszélek a telefonba, mondja a saját dolgait ő.

Muszáj lesz kimondani a végét, viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Szerelmes lenne? Vagy sosem volt ilyen jó szexuális élete?

Figyelmes, kedves, nyugodt természet, sosem éreztem magam ennyire megbecsülve... otthon elhidegült házasságban él, állítólag összeköti őket a "devizahitelkárosultság"...

Nem szeretnék ebben benne maradni, annyi a kérdésem, mit érezhet, mert úgy alakítom a szakítást is. Ha csak a szex motiválja, simán kimondom, vége. Ha érez valamit, el is beszélgetek vele előtte. Azért volt idő, mikor nagyon fontos volt... Nem beszélve arról, hogy egy találkozásnál sem mindegy, hogy nézünk egymásra.

Férfiak, tapasztalatok? Ilyenkor mit éreztek? :)

Köszi a véleményeket!

2017. okt. 11. 16:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, ezért nem kértem.
2017. okt. 11. 16:44
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyu! Ennyi idő alatt ha igazán fontos lennél neki akkor már felvállalt volna. De nem tette/teszi. Csak kihasznál.
2017. okt. 11. 16:46
 13/28 A kérdező kommentje:

Akkor már csak azt nem értem, hogy lehet úgy együtt lenni valakivel, hogy nem érzünk iránta semmit. Nekem legalább vannak élményeim, milyen szárnyalni, a gondolatára libabőrösnek lenni, mosolyogni a nap minden percében... Nem bántam meg semmit, éreztem, hogy élek, ezért újra bármit megtennék.

Akármilyen "aranyélete van a kisköcsögnek", szánalmasnak tartom, ha igaz, amit írtok. Sosem lennék a helyében.

2017. okt. 11. 17:17
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vagy a helyében, úgyhogy foglalkozz inkább a saját dolgaiddal. Kezdd mondjuk aztal, hogy gerincet növesztesz!
2017. okt. 11. 17:18
 15/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért mielőtt a saját dolgommal foglalkoznék, csinálnék a helyedben egy önvizsgálatot, miért rettegsz ennyire a megcsalástól. Gyűlölettel írod a véleményed, lehet nincs jó tapasztalatod... Akár személyesen átélt okok miatt, akár a családi környezetben átéltek miatt... Én nem borulok ennyire ki, mindenkinek tudni kell egyedül is megállni a lábán, ha gerinctelenekkel hozza össze a sors. A világ a saját lelki állapotod tükröződése, nézz magadba, miben lakozik a gyengeséged, miért ez a lenéző stílus...
2017. okt. 11. 17:36
 16/28 anonim ***** válasza:
41%

Továbbra is azt mondom, hogy f9oglalkozz a saját dolgoddal!

(azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy TE magad voltál az, aki kiteregette itt a saját szennyesét, mások véleményèt viszont megszólja) :D

2017. okt. 11. 18:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasnak tartod, amit írunk? A kisköcsög nem szánalmas?
2017. okt. 11. 18:04
 18/28 A kérdező kommentje:
Őt tartom szánalmasnak, olvasd vissza...
2017. okt. 11. 18:06
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Oh én olvastam el. Bocsánat.
2017. okt. 11. 19:12
 20/28 anonim ***** válasza:

Őt tartod szánalmasnak? Hát kedvesem teis az vagy... hiába írunk itt neked akármit egyik füleden be a másikon meg ki.

Szerető vagy az ahogy látom eljutott a kis agyadig, egy pótlék, használati rongy a feleség helyett. Ha lennének érzelmei feléd és nem csak ürítésre kellenél neki már rég lépett volna és nem toporzékolna a másik kapcsolatban egy ostoba kifogás miatt.

Komolyan 10 emberből ha 1 szeretőből lesz komolyabb kapcsolat a többi mint pótlék :'D

2017. okt. 11. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!