Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Fontos, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Fontos, hogy egy nőnek jó humora legyen?

Figyelt kérdés
Azt olvastam egy cikkben, hogy a férfiak nem tartják igazán fontosnak, hogy a nő vicces legyen. Ez igaz?
2017. okt. 10. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Én azt szeretem, ha érti a viccet, vagy legalábbis értékeli azokat, amiket én mondok. De ha a humorérzéke más, vagy nem is létezik, akkor az olyanok mint én, nem éreznék jól magukat, mert szeretek poénkodni. Viszont "közönség nélkül" nem az igazi.
2017. okt. 10. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak a nőnél jó humorérzék alatt többnyire azt értik, hogy tudsz nevetni a viccein. ( Nem viccelek, bár ez voltaképp vicces, ha belegondolsz :D)

N

2017. okt. 10. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Más, hogy valaki vicces, vagy van humorérzéke. Ne keverd a kettőt! :) Igen, fontos, hogy legyen neki velem kompatibilis humorérzéke. Szeresse a szarkazmust és a fanyar humort is.
2017. okt. 10. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
érteni értse az a lényeg..
2017. okt. 10. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:

nem csak intelligens ember lehet humoros. nem csak intelligens humor létezik. nagyon sok jófejkedő, vicceske is van (pl sokan szeretik kiss ádámot). persze ettől még ez is lehet jó meg szórakoztató. csak ennyiből már ne gondolja valaki intelligensnek magát. :D

az a legfontosabb, hogy értse a humort. nem árt ha ő is tud vicces lenni. a barátnőm pl sokszor megnevettet, az én vicceimen is mindig nevet, nekem ez így jó.

alapvetően viszont igaz. a férfiaknak annyira nem fontos. nekik a dögös nő kell, nem a vicces. :D

2017. okt. 10. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó melle legyen, az a fontos:)
2017. okt. 10. 22:14
 17/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak a besavanyodott, panaszkodós, negatív emberek nem igénylik a humort :D"

Ez egyáltalán nem igaz. Besavanyodott, negatív ember vagyok, de humor nélkül nem tudnék létezni.

2017. okt. 11. 00:48
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
52%

A pasik szerint: humoros nő = nevet a sz-r vicceimen :D

Kifejezetten utálja a többség, ha a nő jobb humorú, mint ő.

2017. okt. 11. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!