Egyszer azt olvastam, hogy a férfiak nem szeretik, ha egy nonek jo a humora, mert az aggresszio jele. Igaz ez, vagy csak egy hiedelem?
Gondolom valami női magazinban volt... Ott vannak ilyen mindent tudó nők, kár hogy a férfiakat ezek soha nem kérdezik meg.
Természetesen oltári nagy baromság.
Pont azt szeretik, ha van. :D
Női magazinoknak soha ne higgy! Szórakozgatásból olvashatod, de ne vedd komolyan, pláne a pasis tanácsokat!
A női magazin az az, amit ostoba libák írnak ostoba libáknak...
Egyébként szeretjük a humoros nőket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok.
Ez így nem igaz. A humornak nem az agresszióhoz van köze, hanem az intelligenciához. A humor az egyik legmagasabb fokú énvédő mechanizmus.
Ha egy nőnek (ez férfira ugyanígy értendő) jó a humora, az mindig a magas intelligencia jele. De csakis a valódi humorról beszélek, nem pedig a humornak álcázott agresszióról vagy arról a jelenségról, amikor valaki nem érti a humort, csak blöfföl és "együtt röhög" a töbiekkel, mintha értené a humort.
Azok a férfiak nem szeretik a jó humorú nőket, akik egy nőben nem az értelmes és okos embert keresik, nem a társat, csak az anyapótlékot, az ingyencselédet és ingyenlukat, és azt a buta kislányt, aki fölé mindig feltornyosulhatnak szellemileg.
"Egyébként szeretjük a humoros nőket égészen addig amíg tudják hol a határ a humor és a bunkóság között. A probléma általában az, hogy nem tudjátok."
Szerinted a férfiak csak kifinomult, éles elméjű vicceket gyártanak?
Én mást olvastam, azt, hogy a férfiak szeretik a jó humorú nőket, de a férfinak nem akkor jó humorú egy nő, ha tényleg jó a humora, hanem ha nevet a pasi összes viccén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!