Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet energiavámpíroktól...

Hogy lehet energiavámpíroktól megszabadulni, ha már "rámcuppantak"?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok túllépni a legapróbb sérelmeken, ha úgy érzem, hogy valaki elárult, legszívesebben utánamennék és kibelezném. Persze nem tenném meg, csak ilyen érzésem van. Arra már rájöttem, hogy az én nagy hibám, hogy túl hamar megbízok emberekben, ezért nem tudom kiérdemelni a tiszteletet tőlük. Vagy rosszabb esetben egy energiavámpírral kerülök szembe, az pedig vérszemet kap, és teljesen leszív. Az egy másik probléma, hogy képtelen vagyok az embereket távol tartani magamtól, mert addig nyomulnak, "haverkodnak", amíg aztán csak be nem adom a derekam és hajlandó vagyok velük "barátkozni" vagy rosszabb esetben dühbe gurulni a szemtelen viselkedésüktől. De mindkét esetben ott van már a kapocs. Amit aztán ezek arra használnak fel, hogy szívják az energiám, amíg lehet. Hogy lehet ezeket a kapcsokat lezárni? Hogy lehet újra eltávolodni, és rideg, hűvös távolságtartásba kezdeni egy emberrel, akivel egyszer a határok ledöntése már megtörtént?

2013. júl. 10. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Légyszíves most hagyj!

Ha felfogja, odébbáll, ha nem, menj el onnan.

Ha mégis követ, ismételd el a fenti mondatot, előbb-utóbb leesik neki, hogy nem szívesen foglalkozol vele :)

2013. júl. 10. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!