Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként, hogy tudnék elcsábítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, hogy tudnék elcsábítani egy férfit?

Figyelt kérdés
Igazából nem sok esélyt látok rá, rengeteg korkülönbség van. Mi barátok vagyunk, mindent megbeszélünk és emelett együtt dolgozunk. Sokat vagyok nála, de semmi nem tőrténik. Benne van egy kalamdvágy, izgalom de nem adta jelét, hogy bármit akarna. Én viszont szeretnék, de erre kevés esélyt látok. Valami tippek amit csináljak, hogy elcsábítsam?

2017. okt. 8. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
adj neki jelet? de egyértelműt, pl beszélj hozzá
2017. okt. 8. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Keress meg engem és majd én lépek a töketlen kiszemelted helyett ;)
2017. okt. 8. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

– Mit kell tenni egy férfinak, hogy a nő kegyeit elnyerje?

– Törődni vele; bízni benne; terveket szőni; ölelgetni; babusgatni; kiszolgálni; masszírozni; telefonálni; meglepni; megérteni; elfogadni; levelezni; nyugtatni; megvédeni; szerenádozni; ölni érte; halni érte, lopni érte; egyenrangúnak tekinteni; ígérni; elkötelezettnek lenni; könyörögni; meghallgatni; időben megjelenni; elvinni; fizetni; borravalót adni; visszajönni; hazakísérni; ülőkét visszahajtani; hazudni; igazat mondani; szentnek lenni; vaknak lenni; eredetinek lenni.

– És mit kell tenni egy nőnek?

– Levetkőzni.

2017. okt. 8. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

"gyeremáá megd_uglak!"

[link]

2017. okt. 8. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nőként egy férfit "elcsábítani"? XD

"Szia! Szeretnék szexelni veled."

Ezen kívül mit kell egy nőnek csábítgatnia? A férfi úgy is tudja első látásra, hogy szexelne-e vele vagy sem.

2017. okt. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!