Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan pasiztok, hogyan tudtok elcsábítani egy férfit? Ciki ha nekem ez nem megy?
Rengeteg lánytól hallom, hogy tetszik xy, ott lesz ebben és ebben a buli vagy itt meg itt és az a célom, hogy elcsábítsam. Meg hogy ez pofonegyszerű, nincs pasi akit nem tudnának "megszerezni"És általában sikerül is a tervük.
Nekem ez sose nem ment, ha megtetszik egy fiú akkor nem tudok odamenni és az ujjam köré csavarni, max szemezek vele, esetleg mosolygok, többet sajnos képtelen vagyok megtenni.
Megkaptam már, hogy nagyon gáz vagyok, lúzer vagyok, amiért nem tudok felszedni egy pasit sem.
Mit tegyek annak érdekében, hogy magamra hívjam annak a fiúnak a figyelmét egy buliban aki tetszik?
Elvagyok keseredve emiatt, hogy "gáz" vagyok.
21L
Buliban nem szoktam pasizni. A mostani páromat a munkahelyemen ismertem meg, nem együtt csak közel egymáshoz dolgoztunk.
Általában simán beszélgetek a srácokkal, lazán, viccelődünk, nevetünk stb, igazából ugyanúgy beszélgetek velük mint egy lányhaverral, csak nyilván a lányokkal nincs meg közben a vonzalom :DDD De szerintem nem csinálok semmi extrát, az extrát simán az adja a helyzethez, hogy én nő vagyok, a másik személy pedig férfi, ennyi.
Először is ne legyêl ronda! :D
Viccet fèlretève...mosolyogj sokat, keresd a szemkontaktust. Sok pasit bátorítani kell, mert ha csak bamulod akkor nem fogja tudni, hogy merjen-e kezdemènyezni vagy ne.
szerintem a szépség relatív!! :)
akkor mi az a több, ha nem csak nézem?
1) akkor hol? :)
2) egyik barátnőm se ribi
"Ribik". :D savanyú a szőlő biztos. :D
Kávézó, szórakozóhely, baráti társaság stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!