Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hogyan pasiztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan pasiztok, hogyan tudtok elcsábítani egy férfit? Ciki ha nekem ez nem megy?

Figyelt kérdés

Rengeteg lánytól hallom, hogy tetszik xy, ott lesz ebben és ebben a buli vagy itt meg itt és az a célom, hogy elcsábítsam. Meg hogy ez pofonegyszerű, nincs pasi akit nem tudnának "megszerezni"És általában sikerül is a tervük.

Nekem ez sose nem ment, ha megtetszik egy fiú akkor nem tudok odamenni és az ujjam köré csavarni, max szemezek vele, esetleg mosolygok, többet sajnos képtelen vagyok megtenni.

Megkaptam már, hogy nagyon gáz vagyok, lúzer vagyok, amiért nem tudok felszedni egy pasit sem.

Mit tegyek annak érdekében, hogy magamra hívjam annak a fiúnak a figyelmét egy buliban aki tetszik?

Elvagyok keseredve emiatt, hogy "gáz" vagyok.

21L

2016. okt. 10. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

Miért nem nézed meg, hogy a barátnőid hogy csinálják.

Amúgy lányként tényleg annyi a dolgod, hogy jelezd, nyitott vagy az ismerkedésre.

2016. okt. 10. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj rájuk szépen és majd ők odamennek.
2016. okt. 10. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!