Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt be kellene vallanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt be kellene vallanom a barátomnak?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok,ő 32.Együtt vagyunk másfél éve. Úgy érzem megtaláltuk egymásban az igazit. A múltjáról szinte mindent elmesélt,én viszont korántsem. Amikor felnőtt lettem és elkezdtem az egyetemet,a szüleim bár támogattak,de gyakorlatilag annyiból nem tudtam megélni. Mindig kérnem kellett,adtak is,de utána mindig a fejemhez vágták. Nem ment a munka a tanulás mellett,pedig próbáltam. Kiidegeltem magam,mindenben a minimumra szorítkoztam,depressziós lettem. Egy ismerős férfi felajánlotta,hogy támogat szexért cserébe és belementem. Nem élveztem vele a dolgot,de újra élni kezdtem. Végre igényesebb lehettem a magam módján,nem luxusra kell gondolni. Ez aztán nem tartott sokáig,utolsó évben volt gyakorlatom,nem szorultam rá erre. Nagyon szégyenlem magam miatta. Utólag úgy éreztem már,hogy hiába kaptam az egyik oldalon,de teljesen kiüresedtem,elvesztettem magamat. Azóta kompenzálok,sokszor túlságosan is becsületes vagyok,de soha többet nem árulnám el a lelkiismeretemet. Most,hogy jó állásom van,sírni tudnék, hogy ilyen könnyen eladtam magam,mintha nem is én lettem volna. Igazából szégyenlem és nagyon nyomaszt,megvetem magamat. A barátommal eddig mindent megbeszélhettem,úgy érzem jól esne,ha kiönthetném neki a lelkemet,de félek,hogy megundorodna. Mit tegyek?
2017. okt. 8. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtaláltátok egymásban az igazit, akkor nyilván ő is felfogja, hogy ami a múltadban történt, az tett olyanná, amilyen ma vagy. Igen, elítélendő, amit tettél, de nem osztom azt a nézetet, hogy sunyin kéne lapulnod, és nem szólni az egészről, ahogy több hozzászóló írja. Ezzel csak azt bizonyítanád, hogy még mindig nem tudod, mi az az erkölcs.

Igen, fel kell vállalnod, amit tettél, akkor is, ha iszonyú nehéz. És lehet, hogy elhagy miatta. Viszont közhely, de tény, hogy neked is olyan kell, aki el tud fogadni téged, mindennel együtt.

De ha most nem mondod el neki, akkor csak megint elkövetsz valami szégyellnivaló dolgot, ráadásul most már közvetlenül a barátod ellen.

1,5 évre még rá lehet fogni, hogy biztosra akartál menni, valóban komoly-e a dolog, és megoszthatod-e vele ezt a titkodat. De ha tovább vársz, azzal csak még mélyebbre süllyedsz, és ha a múltbéli k.rválkodásod nem is fogja kiábrándítani, a jelenben elkövetett hazugságaid biztosan.

2017. okt. 8. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el és inkább pszichológushoz fordulnék vele. Lehet az ő segítségével végre meg tudnál békélni belül.
2017. okt. 8. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

ne mondd el neki. nem számít mi volt.

Az számít ezután mi lesz.

2017. okt. 8. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Állítólag nincs jó vagy rossz döntés, csak döntés van. Te ezt a lehetőséget választottad, hogy normális szinten élj. Nem vagy curva, mert nem munka helyett csináltad. Én nem undorodnék meg ezért a döntésedért. Max. elmondhatod, hogy volt egy része az életednek, amiről nem akarsz (még) beszélni. Én mondjuk hülye vagyok, tehát nem kell rám hallgatnod.
2017. okt. 8. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
Mondd csak el nyugodtan, nincs ebben semmi. Amugy is minden lany ezt csinalja szinte, csak nincs lefixalva a tarifa... Nem sokban kulonbozik az sem ettol ha valakit csak a pillanatnyi vagyai vezerelnek, es azon sem botrankozik meg senki.
2017. okt. 8. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!